Skocz do zawartości

siteforumtweakspl gt520m skąd sterowniki do xp

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: siteforumtweakspl gt520m skąd sterowniki do xp

Problem z podłączeniem sieci NETIA

Znak zapytania w menedżerze urządzeń oznacza "brak sterownika"Ściągnij sobie program DriverEasy i zainstaluj brakujące sterowniki.Więc do rzeczy, zainstalowałem program DriverEasy i nic ;p A właściwie wyszukał sterowniki i nic nie zainstalował, na końcu jeszcze...

Udostępnianie drukarki HP K209a

Witam państwa bardzo serdecznie,słowem wstępu chciałbym opisać konfugurację sprzętową i podmioty, któych dotyczy problem:#1 Komputer stacjonarny, Windows 7, 64x - podłączony poprzez USB z drukarką HP K209a-z, podłączony do sieci bezprzewodowo, poprzez wifi#2 Komputer stacjonarny, Windows Vista 32x, podłączony do sieci poprzez kabelSkonfigurowana została sieć domowa, wszystko gra i trąbi....

Problem z instalacją Windows XP

Jakiś czas temu wymieniałem w laptopie HP Compaq nx 7400 dysk twardy na Seagate 80 GB. Dysk wmontowali mi elegancko w serwisie jednak windowsa nie postawili bo życzyli sobie za to 80 zł. Mam dwie płytki bootowalne windowsa: XP HE i Viste. Na obu uruchamia się instalacja, ładują się pliki instalatora i pojawia się napis, że nie znalazło dysku twardego i instalacja windowsa została przerwana....
  • Windows XP
  • napisane 29 11 2006 20:50
  • Odpowiedzi: 269
  • Wyświetlenia: 176225

"Please enable Direct3D acceleration"

Witam jestem nowy w świecie komputerowym i mam pewien problem gdy właczam jakąś gre wyskakuje mi bład z Direct3D i nie wiem co mam zrobic wyskakuje mi cos takiego w panelu:System używa rodzajowego sterownika wideo. Zainstaluj sterownik wideo dostarczony przez producenta sprzętu.Wyniki testów modułu DirectDraw:...
  • Archiwum
  • napisane 16 04 2008 21:34
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2210

Sapphire ATI Radeon 9600 lub 9550 256Mb 128bit

Witam wszystkich!! (jestem tu nowy wiec z góry przepraszam za wszyskie błędy użytkowania forum)Zwracam sie do was z prośba o pomoc, a mianowicie problem tkwi w moim radeonie.Chciałbym aby ktoś pomógł mi dobrac odpowiednie sterowniki do karty graficznej, nie znam sie na tym na tyle dobrze by se tak poradzić do końca samemu, a przede wszystkim...
  • Archiwum
  • napisane 27 10 2008 15:47
  • Wyświetlenia: 1604

Brak dźwięku po formacie.

Robiłem format dysku, po instalacji wszystkich sterowników do płyty głównej dalej nie mam dźwięku.Płyta główna - Asus M2V, Via K8T890/VT8237AProcesor - AMD Athlon 3000+ | 1.80 Ghz1 gb ramu.Sterowniki, które instalowałem: (ze strony Asusa).do chipsetu - via_hyperionpro_v518aStery Audio -...
  • Archiwum
  • napisane 01 08 2008 15:14
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1580

[Problem] ASUS X50R - ATI Radeon X1100

Witam,mam dosyc dziwny problem z moim niedawno kupionym laptopem.Otóż, mam w nim kartę (tak wiem.... -.-) ATI Radeon XPress 1100. Gdy odpalę (sic!) Quake 3ekran się pięknie paskuje, zwiecha, i restart. Czasem jeszcze wyskoczy BSOD z błędem ati2dvag.dll.Zainstalowałem stery z płytki dołączonej - nic. Ze strony głównej - nic, Omega - nic...Czytałem wczoraj parę tematów na tym forum, co...
  • Archiwum
  • napisane 01 04 2008 17:21
  • Wyświetlenia: 7330

Sterowniki do radeon X600 PRO

Witam wszystkich. Jestem noga z dziedzin związanych z komputerami i w ogóle sprzętem. Nie to, żebym w ogóle się nie znał, ale jednak o sprzęcie mało wiem. I teraz mam pytanie. Mam karte graficzną Radeon X600 PRO, niestety nie moge sobie pozwolić aktualnie na leprzą, więc potrzebne są mi sterowniki. Już instalowałem jakieś, ale sam nie wiem czy w dobry...
  • Archiwum
  • napisane 21 04 2007 15:33
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 4955

Toshiba A300D 155 PSAKCE - jakie sterowniki?

Witam, mam problem ze znalezieniem sterowników do w/w laptopa a chodzi dokładnie o sterowniki do Touchpad'a i Hotkey's. Posiadam windowsa 7 64bit, na stronie toshiby nie ma tych sterowników do mojego windowsa a pod inne systemy niestety nie pasują. Czy ktoś z Was...
  • Notebooki
  • napisane 13 12 2011 14:32
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 3783

Wolny System Windows XP SP3

Witam, dzięki za odpowiedź, niestety na starszym sterowniku mam problem z openGL z grami, bardzo możliwe że to moja wina że tak działa, ponieważ mogłem pobrać złe sterowniki od grafiki (nigdy wcześniej nie ściągałem tego więc to dla mnie nowość była) więc mogłem się pomylić i ściągnąć nie te co trzeba. Tu jest strona...
  • Windows XP
  • napisane 10 09 2010 23:45
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 4253

Zamarzanie systemu

WitamOd 2 dni borykam się z pewnym problemem.Otóż po uruchomieniu komputera wszystko się pięknie uruchamia, lecz po ok. 2 minutach po prostu zamarza. Myszka staje, muzyka nie leci, po prostu amen.Laikiem w dziedzinie komputerów nie jestem ale to mi przysparza jednak mały problem.Sprzęt cały sprawny, temperatury i napięcia w normie, zasilacz, ram etc. wszystko jest sprawne na 100%.
  • Windows XP
  • napisane 03 02 2008 03:45
  • Wyświetlenia: 1329

pomoc i jeszcze raz pomoc

witam!! zainstalowałem linuxa i mam taki problem: po piersze nie da mi sie zainstalowac sterowników skąd mam wziąść sterowniki??????? po drugie to linux nie widzi mi całego dyskumam 120 a widzi mi tylko jeden volumin 14,7Gb drugi volumin 33,2Gb i jakiś volumin o nazwie...
  • Linux
  • napisane 26 01 2008 23:15
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 5688

NVIDIA 7150M - sterowniki

Witam serdeczniePrzywiozłem sobie ze Stanów laptopa HP Pavilion dv (oznaczenie amerykańskie 9610us), natomiast oznaczenie europejskie 9000. Miał oryginalnie zainstalowaną Vistę. Przeinstalowałem sobie XP Home i nie moge nigdzie znaleźć sterowników do karty graficznej NVIDIA 7150M. Próbowałem ściągać ze strony NVIDI żaden nie działał, na jakimś amerkańskim...
  • Archiwum
  • napisane 26 01 2008 15:29
  • Wyświetlenia: 2951

Sound Blaster Audigy (SB0570)

witama więc karte mam od około roku.działała przez ten czas i bardzo jestem z niej zadowolony.w końcu jedak trzeba było przeinstalować windowsa. w międzyczasie oddalem komp do naprawy i panowei "fachowcy" zgubili moje sterowniki do płyty głównej. po zainstalowaniu windowsa z oryginalnymi sterowanikami do płyty głównej ze strony ASUSA karta...
  • Kosz
  • napisane 21 08 2007 03:50
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1866