Witam. Mam pewien problem a w zasadzie pytanie. Mam nadzieję że pomożecie mi Otóż aktualnie mam router z D-Link w pokoju który jest oddalony od mojego laptopa na odległość ok 20m. Oraz oddzielony przez 3 solidne ściany. Wtedy na laptopie w moim pokoju mam bardzo słaby zasięg. Myślałem aby kupić drugi
Wchodząc na ich stronę o moim modelu nie ma nic napisane nie ma także żadnych sterowników http://www.tp-link.pl/bezprzewodowy-router,n/TL-WR740N.html a forum nie działa http://forum.tp-...
Specyfikacja technicznaKarta WiFi TP-LINK TL-WN722NC, to nic innego jak model TL-WN722N. Różnią się tym, że ta pierwsza ma podstawkę w zestawie Karta WiFi obsługuje:Standardy: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11bPrędkość transmisji bezprzewodowej11n: do 150Mb/s11g: do 54Mb/s11b: do 11Mb/sZakres częstotliwości 2,4-2,4835GHzMoc wyjściowa 20dBm...
Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu najlepszego.Pozdrawiam http://allegro.pl/tp-link-tl-wr841nd-router-300mbps-wi-fi-dsl-pppoe-i4164810043.htmlhttp://allegro.pl/
Witam. Piszę ten post, ponieważ jakiś tydzień temu pojawił się w moim połączeniu internetowym pewien problem. Sytuacja wygląda następująco: Pewnego dnia, gdy nie było mnie w domu, był mały problem z dostawami internetu. Siostra, która pilnie potrzebowała połączenia z internetem Pozamieniała kabelki między routerem a modemem do tego stopnia, że
Mam Windows 8. W laptopie zawsze łączę się z wi-fi. Dzisiaj nagle przestało mi działać. Nie mam pojęcia czym jest to spowodowane, ponieważ zupełnie się na tym nie znam. Na początku nie chciało się łączyć w ogóle, zdiagnozowano najpierw, że karta sieciowa nie ma poprawnej konfiguracji protokołu IP. Tutaj warto wspomnieć, że mam zewnętrzną kartę sieciową TP-...
Witam kolegów, sprawa jest dziwna i to bardzo walczę z tematem od 12 godzin bez rezultatu.W domu mam zainstalowany router TPLINK WR340G v3 0815311C do niego podłączone przez WiFi 3 urządzenia 2xPC z win XP, Laptop z Ubuntu i telefon na Androidzie. Komputer PC z Win XP SP3 Professional dzisiaj przestał łączyć...
Witam, mam pewien problem z internetem, który nie bardzo wiem jak rozwiązać. Z anteny od internetu odchodzi 1 kabel, który dochodzi do wtyczki do gniazka (POE) na tej samej wtyczce jest jeszcze jeden kabel (LAN), jest on teraz wpięty do komputera do karty Realtek do gniazda Ethernet, jedynie w ten sposób działa mi internet na PC, zawsze kabel LAN był wpięty do gniazda WAN na
Witam.Mam problem tej natury. Kupiłem router TP-Link TL-WR740N i mam internet w KOBA, gniazdko internetowe jest w ścianie. Od gniazdka kablem podłączam do laptopa to działa bez żarzutu, wszystko strony www, GG, Skype, oraz utorrent sciąga się bez problemu. Jednak gdy podłącze...
Witam, Mam problem który chciałbym rozwiązać. Walczę z tematem już 2 dzień. Mam w domu internet po linii TP kablowej. Do tej linii podpięty mam na piętrze router Pentagram Cerberus P6331-4A. Wczorajkupiłem drugi router TP0Link TL-WR740N...
Cześć.Posiadam laptop (świeżo kupiony), który posiada WiFi - dzięki właśnie WiFi łączę się z routerem (TP-Link) i mam internet.Jednak problem jest bardzo irytujący, ponieważ zrywa mi połączenie z internetem - są to różne odstępy czasowe.Internet posiadam z Multimedii i przez modem wydzielam sygnał do wspomnianego...
2. Masz sieć WiFi i tutaj sprawcą krótkich połączeń jest Vista. Ten system jest w tym kierunku bardzo niedopracowany i bardzo dużo ludzi ma właśnie problemy aby w nim sie połączyć do sieci bezprzewodowej. Oczywiście posprawdzaj to co napisał kolega sklsk. Ale moja rada jest taka aby poszukać nowych sterowników do karty sieciowej i oprogramowania...
Witam!Nie dawno zakupiłem nowy laptop z systemem windows 8.1 i od początku mam z nim problemy z siecią. Co jakiś czas bez żadnych przyczyn po prostu rozłącza mi internet i przy ikonce wifi pojawia się żółty trójkącik. Gdy mi się tak dzieję używam narzędzia systemowego rozwiąż problemy gdzie praktycznie za każdym razem pojawia mi się, że powodem jest:"brama domyślna jest niedostępna", czasem...
Witam.Z góry proszę o wyrozumiałość, średnio znam sie na komputerach.Wczoraj robiłam formata na moim stacjonarnym komputerze z windows xp na windows 7. Przed instalacja internet dzialał w 100% sprawnie, podłaczony kabelem bezposrednio do routera (tp link TL-WR340G). Podczas formata nie wyłączałam