Router ten: http://allegro.pl/item888143865_router_wrt54gl_linksys_wifi_upc_dsl_dd_wrt_gdans.html i do niego alternatywne oprogramowanie (tomato, ddwrt), stacjonarkę podłączyć po kablu, gdy coś się wyłoży to po wifi nie dostaniesz się do routera.Polecony model linksysa jest ok, ale działa w starym standardzie b/g, a teraz już nie ma dużej różnicy w cenie w stosunku do urządzeń działających w...
WitamNazywam się Łukasz, i mam dość (może się wydawać żałosny) irytujący problem z routerem NETGEARWGR614v7.A mianowicie mój ojciec który jest informatykiem, niemający bezpośredniego dostępu do mojego Laptopa, właśnie poprzez ten oto router Netgear'austawił mi można...
Hmm.Ten SpyBot to antyvirus no nie?Ja narazie mam avasta i czy ten SpyBot lub Outpost nie będzie z nim kolidował?I jeszcze jedno jak zabezpieczyć żeby żadna osoba nie kożystała z mojego routera(NETGEARwgr614)
Witam jakiś czas temu zmieniłem umowę swojego internetu z TOYA na 30Mb/s. Po paru dniach przyszedł jakiś koleś i dał mi inny modem CISCO EPC3008. Pod ten modem podłączyłem swój stary wireless router Netgear WGR614v6, który ma napisane niby 54Mb/s ale max co da się z niego wyciągnąć przez wifi to ok 16Mb/s, ale...
Ktoś może orientuje się w temacie routerów firmy NetGear? Jak jest ze stabilnością, wykonaniem? Nigdy nie używałem jeszcze ich routerów i sam nie wiem czego się spodziewać, choć z tego co widzę opinie są raczej zachęcające.Pzdr.Mam już 3 lata od nich router wgr614 i od tego czasu nie przerwanie świetnie się sprawuje,...
Jeśli masz dostawcę, który blokuje połączenia po MACu to tylko z tej karty sieciowej na którą masz podpisaną umowę możesz łączyć się z netem. To wyjaśnia dlaczego na drugim komputerze internet nie działa. Zdecydowanie do rozdzielenia polecam zakup routera, który pozwoli sklonować adres MAC karty sieciowej i jednocześnie rozdzielić neta na kilka kompów. Polecam zakup ...