Skocz do zawartości

chłodzenie laptopa ge600

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: chłodzenie laptopa ge600

kontrola obrotow w laptopie

Witam,Mam problem z chłodzeniem laptopa dell latitude nie pamientam dokladnie modelu ale to ten z intelem 1,8ghz Chlodzenie wyglada w ten sposob ze przez 5min coolery stoja... a potem 5 min chodza ale tak glosno ze przypomina to kosiarke do trawy... Nie ma jakiegos programu...
  • Archiwum
  • napisane 09 07 2008 12:17
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1506

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

Lenovo Y580 vs Clevo W350ETQ

Wstępu słów kilka: Ostatnimi czasy zaczęło mi brakować mocy mocy obliczeniowej w moim starym laptopie, więc zacząłem rozglądać się za nowym. Wybór mój padł na Lenovo Y580, niestety kilka mankamentów skłoniło mnie do odstąpienia od umowy zakupu dokonanego przez internet i nabycia Clevo W350ETQ.Laptopa...

pogotowie komputerowe - Warszawa

I. Usługi ogólne:Doradztwo i szkolenia z zakresu obsługi sprzętuDojazd do klienta na terenie Warszawy GRATISDiagnostyka i wycena GRATIS (w przypadku decyzji o naprawie sprzętu II. Systemy operacyjneDoradztwo w zakresie wyboru odpowiedniego systemu operacyjnegoInstalacja, naprawa, konfiguracja systemu z serii Windows [95,98,98SE,2000,ME,XP,Vista,7,8]?Instalacja, naprawa, konfiguracja systemu...
  • Ogłoszenia
  • napisane 20 04 2012 01:51
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 7307

laptopy hp pavilion dv7 16 gb hdd 700 gb 4 rdzenie

3500 zł to cena za 1 sztukęgrafika w laptopach: Geforce GT 630M 2 GB Zestaw zawiera:2 laptopy2 zasilacze2 baterie do laptopów2 pokrowce na laptopy1 podkładka chłodzącazainstalowany program antywirusowy na 1 rok w 2 ...
  • Giełda
  • napisane 29 05 2013 15:54
  • Wyświetlenia: 1712

laptopy hp dv7 - wydajne, nowoczesne, wypas

3500 zł to cena za 1 sztukęgrafika w laptopach: Geforce GT 630M 2 GB Zestaw zawiera:2 laptopy2 zasilacze2 baterie do laptopów2 pokrowce na laptopy1 podkładka chłodzącazainstalowany program antywirusowy na 1 rok w 2
  • Giełda
  • napisane 14 05 2013 15:22
  • Wyświetlenia: 1163

Wybieramy karte graficzną w laptopie

Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą...

[SPRZEDAM] MSI PE60 7RD i7-7700K 7gen; GTX1050; 8GB; 1TB + GRATIS

Po dwumiesięcznym pobycie w USA planuję sprzedać 2-miesięcznego GAMINGOWEGO laptopa MSI. Jest to model MSI PE60 7RD. Lapek posiada 4 rdzenie z intela i7 7700 czyli najnowszej 7generacji. Dodatkowo karta graficzna nVidia GTX1050, która miażdży w najnowszych grach.Do tego REWELACYJNE głośniki Dynaudio z małym sooboferem, przez co dźwięk jest bardziej...
  • Giełda
  • napisane 04 10 2017 12:44
  • Wyświetlenia: 2409

Laptop do 4 tys. /

Witam. Od jakiegoś czasu przymierzam się na zakup nowego laptopa. Aktualny ma już swoje lata. Coś mu dolega....  bo często sam z siebie się resetuje bądź zwiesza.  Przeglądałem parę rodzai laptopów głownie skupiam się na MSI jakoś przypadły mi do gustu. Poszukuję laptopa...

Acer Aspire 7540G - Przegrzewa się

Witam, od prawie 3 lat jestem posiadaczem laptopa Acer Aspire 7540G.Przez niecałe 2 lata użytkowania laptop nie robił żadnych problemów, jednak w późniejszym okresie zaczął się przegrzewać.Odkurzenie kratki wentylacyjnej lub wiatraka załatwiało sprawę na 2-3 miesiące do ponownych problemów z ...
  • Notebooki
  • napisane 22 03 2013 00:46
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 4679

PC do gier [5300]

No to skoro nie będziesz podkręcał to ja bym tak to widział CPU http://www.morele.net/procesor-serwerowy-intel-xeon-e3-1231v3-3-4-ghz-lga1150-box-bx80646e31231v3-640233/MOBO http://www.morele.net/plyta-glowna-msi-b85-g43-sc-lga1150-intel-b85-4xddr3-vga-gblan-atx-haswell-581506/RAM...

używany laptop + nowa bateria + ups ? nie za mocny ale długi czas pracy

Witam, Potrzebuje laptopa sam nie bardzo wiem co chce. Zwracam się do was z prośbą o rzucenie nazw kilku lub kilkunastu modeli modeli ( z dokładną ich konfiguracją bo czasem jest jeden model i jeszcze kilka konfiguracji).Na laptopie będzie zainstalowany debian + fluxbox lub freeBSD + fluxbox pisze bo wiadomo...

Zestaw za około 7000zł do gier fhd na lata

1) Karta graf: czy warto dokładać kasę do msi gaming x+Jak dla mnie nie warto. No i tak w ogóle to brałbym Gamerocka zamiast JetStreamahttps://www.morele.net/karta-graficzna-palit-geforce-gtx-1080-gamerock-8gb-gddr5x-256-bit-hdmi-dvi-d-3x-dp-box-neb1080t15p2g-922331Z grubsza ta sama karta z trochę wyższym taktowaniem bazowym, tylko inny wygląd chłodzenia...

Asus F3sc przegrzewające się podzespoły.

Witam , mam taki problem z laptopem, model Asus F3Sc. Chodzi o to , że przegrzewa się procesor i chyba karta graficzna , wentylator pracuję pełną parą tzn. co chwila zwalnia jak schłodzi porocka a potem znów na maxa jeśli się grzeje. Ogólnie laptop chodzi jak odkurzacz..głośno. Rozbierałem ...
  • Notebooki
  • napisane 02 06 2016 17:14
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4967