Skocz do zawartości

Zdjęcie

Problem z DualView

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Rzepawlkp

Rzepawlkp

Nowy

• 3 postów

Napisano 15 08 2012 - 17:44

Witam wszystkich serdecznie, z góry przepraszam, jeżeli ten temat był już tutaj poruszany, jednakże nie mogłem go znaleść.

Chciałbym zapytać czy istnieje możliwość ustawienia ekranu dualview tak, abym na telewizorze mógł grać w gre (Fifa), a na ekranie monitora mógł przeglądać strony internetowe, słuchać muzyki itp. Umiem zrobić tak, aby Fifa była na telewizorze, a pulpit na komputerze z tym, że jeśli kliknę w coś na tym pulpicie to gra automatycznie minimalizuje się do paska zadań. Bardzo proszę o pomoc.

Parametry Techniczne Komputera:
Procesor AMD Penthom™ II X4 965 Processor 3.40 GHz
Pamięć Ram: 4096
Karta Graficzna: GeForce GT 430
System Operacyjny: Windows 7 64-bit

• 0

#2 Qauke

Qauke

Expert

• 5 156 postów

Napisano 16 08 2012 - 07:48

Kliknij prawym klawiszem myszy na pulpicie, powinieneś mieć opcję nview. Tam poszukaj trybu Clone View czy jakoś tak. Równie dobrze możesz mieć nview w trayu.
Ustawiając Clone View będziesz miał wyświetlane na TV to samo co na monitorze, bo teraz masz włączony rozciągnięty ekran.

• 0

#3 Rzepawlkp

Rzepawlkp

Nowy

• 3 postów

Napisano 16 08 2012 - 14:29

Ale to nie pozwoli mi jednocześnie mieć włączonej aplikacji i przeglądać stron internetowych. Tylko na obu monitorach będzie po prostu to samo. Ja chce mieć 2 oddzielne monitory, jeden do grania, drugi do przeglądania internetu.

• 0

Zobacz więcej tematów z tagiem: DualView

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych