Może to trochę śmieszny problem, ale zależy mi na tym... Odkąd używam firefoxa zawsze gdy strona miała swoją ikonkę przy adresie, automatycznie ten obrazek był widoczny w zakładkach. Ale po formacie kiedy zainstalowałem firefoxa i dodałem strony do ulubionych kilka obrazków się wczytało, a potem koniec. Jakąkolwiek stronę dodam do ulubionych za chiny ludowe nie ukaże mi się ikonka przy adresie. tu macie linka o jakie obrazki mi chodzi http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4d0d8bd1ac284a29.html Jak widzicie połowa stron ma jakieś białe kartki...

Firefox nie wyswietla niektórych ikonek przy adresach stron
Rozpoczęty przez
Stig
, 07 11 2009 20:40
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 11 2009 - 20:40
Napisano 08 11 2009 - 01:13
Spróbuj wyczyścić cache przeglądarki...
Nawet jak wchodzisz na te strony w których nie ma favikonek w zakładkach to po chwili się same nie pojawiają ??
Spróbuj przeinstalować FF wraz z usunięciem plików użytkownika.
Nawet jak wchodzisz na te strony w których nie ma favikonek w zakładkach to po chwili się same nie pojawiają ??
Spróbuj przeinstalować FF wraz z usunięciem plików użytkownika.
Napisano 08 11 2009 - 01:22
Przeinstalowanie FF nic tu nie pomoże. Dane te przechowywane są w profilu użytkownika. Przy zapisywaniu zakładek FF zwykle nie zapisuje ikony do bazy danych. Wpisuje ją dopiero przy otwarciu strony z zakładki.
Zatem wystarczy kliknąć na dany link w Zakładkach i ikona się pojawi, o ile strona ją ma.
Zatem wystarczy kliknąć na dany link w Zakładkach i ikona się pojawi, o ile strona ją ma.
Napisano 08 11 2009 - 11:13
No właśnie w tym problem, że jak klikam na jakikolwiek link, obrazki się nie wczytują. Po formacie po prostu wczytało kilka obrazków jak widać na skrinie, a potem nic jakby się ten mechanizm zaciął
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych