Skocz do zawartości

Zdjęcie

zgubiłem numer który jest wymagany

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 paragraf 26

paragraf 26

Początkujący

• 57 postów

Napisano 16 01 2008 - 19:28

mam drugi numer od kolegi ale moge jedynie zainstalowac gre a jak chce zagrac to mi wyskakuje komunikat zebym dał dobra płyte do napedu czy moge cos zrobic z tym bo niechce mi sie jechac do warszawy gdzie kupiłem ta gre zzeby mi ja wymienili

:banana:

• 0

#2 krzyhoo

krzyhoo

Admin

• 1 039 postów

Napisano 16 01 2008 - 19:52

cracka musisz mieć

• 0

#3 paragraf 26

paragraf 26

Początkujący

• 57 postów

Napisano 17 01 2008 - 21:16

dzieki twoja odpowiedz jest bardzo dobra dzieki, bardzo dóżo mi pomogłes.Czy o coś ci chodzi.czy zawsze udzielasz takich odpowiedzi.mysle ze to niedlaciebie powinienes zajac sie jakos mniej odpowiedzialna praca.łupanie kamieni czy cos
  • 0

#4 Ania06

Ania06

Stały użytkownik

• 340 postów

Napisano 17 01 2008 - 21:22

dzieki twoja odpowiedz jest bardzo dobra dzieki, bardzo dóżo mi pomogłes.Czy o coś ci chodzi.czy zawsze udzielasz takich odpowiedzi.mysle ze to niedlaciebie powinienes zajac sie jakos mniej odpowiedzialna praca.łupanie kamieni czy cos

Ej ale o co ci chodzi? Krzyhoo dobrze ci doradził. Tego sie prościej nie da. I mi sie wydaje że krzyhoo zawsze udziela takich odpowiedzi. Odpowiedzi majacych na celu pomoc. I mysle ze to ty powinienes sie zająć innym zajęciem niz gry, skoro nie wiesz co to jest crack. A to po to żeby ci troche objaśnić : http://pl.wikipedia.org/wiki/Crack_(informatyka)

Ps. Na przyszłość nie miej pretensji do tych którzy chca ci pomóc. I mi sie wydaje, ze na poczatku, zanim cos wogle napiszesz powinieneś sie nauczyć pisać.Bo nie ma takiego wyrazy w jezyku polskim jak : dóżo, chyba chodzio ci o dużo.
  • 0

#5 Killaz

Killaz

Profesjonalista

• 2 300 postów

Napisano 17 01 2008 - 21:25

Ale krzyhoo dobrze powiedział. tego sie nie da jaśniej. A skoro niewiesz co to crack to sie chyba na grach nie znasz.

Raczej na piractwie... :thumbsup:

Na forum nie rozmawiamy o piractwie... :thumbsup:
  • 0

#6 Kopin

Kopin

Obserwator

• 8 postów

Napisano 17 01 2008 - 21:31

Wpisz sobie w google: crack do "nazwa tej gry", ściągasz, wklejasz ten plik czy tam dwa do folderu gdzie jest ikonka tej gry(nie chodzi o pulpit :thumbsup: ) i odpalasz i działa, prościej się wytłumaczyć nie da.
  • 0

#7 Killaz

Killaz

Profesjonalista

• 2 300 postów

Napisano 17 01 2008 - 21:35

Dlaczego żaden mod jeszcze nie zamknął tego tematu?!
  • 0

#8 paragraf 26

paragraf 26

Początkujący

• 57 postów

Napisano 18 01 2008 - 19:30

hallol skad mam wiedziec co to jest crack.Ania mam nadzieje ze ty udzielasz bardziej wymownych podpowiedzi.

fenks Ania ale lepiej jak bys mu to powiedziała anie robisz takie dziwne zmyłki

Jeszcze niejestem piratem ale poucze sie tych terminów crack czy jakos tam i niebede potrzebował waszego forum

kopin fenks
  • 0

#9 Ania06

Ania06

Stały użytkownik

• 340 postów

Napisano 18 01 2008 - 22:27

hallol skad mam wiedziec co to jest crack.Ania mam nadzieje ze ty udzielasz bardziej wymownych podpowiedzi.

fenks Ania ale lepiej jak bys mu to powiedziała anie robisz takie dziwne zmyłki

Jeszcze niejestem piratem ale poucze sie tych terminów crack czy jakos tam i niebede potrzebował waszego forum

kopin fenks

to tak samo, skad masz wiedziec co to jest np. komputer :)

jestem wymowna, gdy mówie. Nie lubie pisac zbyt obszernie. Ale za to moje oczy sa bardzo wymowne :) :)

Nie robie zadnych zmyłek, a jeśli tak to odebrałes to sorki, nie miałam tego na celu :)

Tez nie jestem piratem, a wiem co to crack :) I do bycia piratem nie jest potrzebna sama terminologia. Bo jak nie wiesz jak cos nazwac (albo wypadnie ci akurat z głowy) to zawsze możesz zastąpić jakieś słowo uniwersalnym zamiennikiem czyli: "[beeep]niczkiem" :)

Forum nie jest tylko od potrzebowania pomocy, lecz także jej udzielania. :) Wyobraź sobie forum w którym wszyscy tylko oprosza o pomoc :)

Ps. dlaczego jak nawet nie pisze przekleństw to wyskakuje [beeep] (miałam zamiar napisać : "p.i.e.r.d.o.l.n.i.c.z.e.k" )
  • 0

#10 krzyhoo

krzyhoo

Admin

• 1 039 postów

Napisano 18 01 2008 - 23:59

dlaczego jak nawet nie pisze przekleństw to wyskakuje [beeep] (miałam zamiar napisać : "p.i.e.r.d.o.l.n.i.c.z.e.k" )

bo są użyte znaki uniwersalne czy jak to sie nazywa :) (tak to wygląda http://www.google.pl/search?hl=pl&q=*p...+Google&lr= ) i obejmuje wszystko przed tym i po tym słowie :)
a co do ciebie paragraf 26, to google nie boli, wystarczy wpisać szukane słowo, czy to takie trudne? :)
  • 0

#11 Ania06

Ania06

Stały użytkownik

• 340 postów

Napisano 19 01 2008 - 00:12

a co do ciebie paragraf 26, to google nie boli, wystarczy wpisać szukane słowo, czy to takie trudne? :)

Ale po co ma sie trudzić skoro może użyc zamienników słów. Tylko gorzej jak ktos cos do niego powie a ten nie zrozumie.
Ale ja mu juz podałam link do wikipedi. I tam jest raczej dokładnie wytłumaczone...

• 0

#12 Madern

Madern

Początkujący

• 57 postów

Napisano 19 01 2008 - 13:21

Ej radze zapoznać się z regulaminem co po niektórym. Co do tematu, jak zgubiłeś seriala to pozostaja dwa wyjścia:
1. Znaleść go
2. Poszukaćz (ale nie u siebie) i nie chodzi o kolegów. Podpowiedz: Zaczyna sie na "I" i kończy na "T"

• 0

#13 paragraf 26

paragraf 26

Początkujący

• 57 postów

Napisano 20 01 2008 - 13:12

Ania zeby ciebie nikt niezamienił i zastapił jakims gupim wyrazem

PS madern fajna zagadka hahahaha
jak sie skupie to pewnie ja rozwiaze
  • 0

#14 Ania06

Ania06

Stały użytkownik

• 340 postów

Napisano 20 01 2008 - 13:49

Ania zeby ciebie nikt niezamienił i zastapił jakims gupim wyrazem

A co masz zamiar? bo mi sie wydaje, że mam bogatsze słownictwo od twojego
masz cos do mnie?
  • 0

#15 paragraf 26

paragraf 26

Początkujący

• 57 postów

Napisano 21 01 2008 - 17:36

no coty skad ty masz takie czarne pomysły ja tylko chciałem zaprosic Cie do biblioteki ale skoro znasz wiecej słów niz ja to pójde i se poczytam sam chasła na litere "ż" ;>
  • 0

#16 Ania06

Ania06

Stały użytkownik

• 340 postów

Napisano 21 01 2008 - 17:47

Bo wiesz jakbys cos miał to chciałam przeprosić... :P
A z zaproszenia nie skorzystam, bo nie mam takiej potrzeby ;>
To juz na "ż" jestes? Szybko ci idzie ;>
  • 0

#17 paragraf 26

paragraf 26

Początkujący

• 57 postów

Napisano 21 01 2008 - 20:01

;> nie no "ż" dopiero zaczynam ale jusz jestem na zeka//hahahaha
no i nienapijemy sie łaciatego
  • 0

#18 Ania06

Ania06

Stały użytkownik

• 340 postów

Napisano 21 01 2008 - 20:07

Co podoba ci sie kotek na moim avku? chcesz wyglądać tak samo? ;>
  • 0

#19 krzyhoo

krzyhoo

Admin

• 1 039 postów

Napisano 21 01 2008 - 22:37

nie no "ż" dopiero zaczynam ale jusz jestem na zeka//hahahaha

dla czego teraz na urodziny kupuje się dzieciom neostrade, a nie słowniki...? ;>
  • 0

#20 paragraf 26

paragraf 26

Początkujący

• 57 postów

Napisano 22 01 2008 - 01:03

;) jak kotek to ja jusz wygladam ;)

a ta rzeka to tylko zart

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych