Skocz do zawartości

Zdjęcie

zgubiłem numer który jest wymagany

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

#21 Ania06

Ania06

Stały użytkownik

• 340 postów

Napisano 22 01 2008 - 16:51

Nie wspominajac juz o pisaniu razem np. niejestem, nienapijemy... I pomijając fakt, że nie używasz polskich znaków, zrobiłes wiele błędów i nie sądze, aby to wszystko były zarty (tak jak to wytłumaczyłeś z wyrazem rzeka) napisałes np. dóżo, gupim, chasła, jusz. Myśle, że wynika to z błędu Twoich rodziców, za szybko dostałeś neostrade, a słownika to chyba nigdy w ręku nie miałes...

• 0

#22 still

still

Początkujący

• 149 postów

Napisano 23 01 2008 - 18:27

Ania, może tak przestań się wymądrzać? Nie każdy musi być orłem z gramatyki i ortografii! A błędów nie popełnia ten, kto nic nie robi!
Poza tym, i co najważniejsze, post nie został założony po to, by kłócić się w nim na temat języka polskiego...

Bez urazy i pozdrawiam.
P.S. Przepraszam za błędy (jeżeli popełniłem jakieś), każdemu się zdarza.

• 0

#23 Ania06

Ania06

Stały użytkownik

• 340 postów

Napisano 23 01 2008 - 18:50

Ania, może tak przestań się wymądrzać? Nie każdy musi być orłem z gramatyki i ortografii! A błędów nie popełnia ten, kto nic nie robi!
Poza tym, i co najważniejsze, post nie został założony po to, by kłócić się w nim na temat języka polskiego...

Bez urazy i pozdrawiam.
P.S. Przepraszam za błędy (jeżeli popełniłem jakieś), każdemu się zdarza.

Ale ja nie jestem orłem z polskiego. ale przeciez z wyrazem hasło on sie spotyka przy kazdym logowaniu. A pisze przez "ch". Niech se pisze jak chce ;) mi to tam nic nie przeszkadza ;) My sie nie kłócimy ;)
Również pozdrawiam.
Chyba nie popełniłes niewiem. A jak popełniłes to na pewno nie takie razące jak paragraf.

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych