Nie wspominajac juz o pisaniu razem np. niejestem, nienapijemy... I pomijając fakt, że nie używasz polskich znaków, zrobiłes wiele błędów i nie sądze, aby to wszystko były zarty (tak jak to wytłumaczyłeś z wyrazem rzeka) napisałes np. dóżo, gupim, chasła, jusz. Myśle, że wynika to z błędu Twoich rodziców, za szybko dostałeś neostrade, a słownika to chyba nigdy w ręku nie miałes...
zgubiłem numer który jest wymagany
Rozpoczęty przez
paragraf 26
, 16 01 2008 19:28
22 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 01 2008 - 16:51
Napisano 23 01 2008 - 18:27
Ania, może tak przestań się wymądrzać? Nie każdy musi być orłem z gramatyki i ortografii! A błędów nie popełnia ten, kto nic nie robi!
Poza tym, i co najważniejsze, post nie został założony po to, by kłócić się w nim na temat języka polskiego...
Bez urazy i pozdrawiam.
P.S. Przepraszam za błędy (jeżeli popełniłem jakieś), każdemu się zdarza.
Poza tym, i co najważniejsze, post nie został założony po to, by kłócić się w nim na temat języka polskiego...
Bez urazy i pozdrawiam.
Napisano 23 01 2008 - 18:50
Ania, może tak przestań się wymądrzać? Nie każdy musi być orłem z gramatyki i ortografii! A błędów nie popełnia ten, kto nic nie robi!
Bez urazy i pozdrawiam.
Ale ja nie jestem orłem z polskiego. ale przeciez z wyrazem hasło on sie spotyka przy kazdym logowaniu. A pisze przez "ch". Niech se pisze jak chce
Również pozdrawiam.
Chyba nie popełniłes niewiem. A jak popełniłes to na pewno nie takie razące jak paragraf.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych