Skocz do zawartości

xeper

OFFLINE Ostatnio: 17 12 2010 08:44
-----

Moje tematy

King Of The Disco - Video

16 12 2010 - 18:41

witam,

Mam nadzieje, że temat umieściłem w odpowiednim dziale i nie łamię regulaminu - jeśli tak, proszę o info :)

Kilka dni temu ukończyliśmy prace nad naszym nowym klipem/singlem zatytułowanym King Of The Disco. Ciekawi mnie Wasza opinia na temat wykonania, czy wygląda to w miare profesjonalnie jak na komercyjną produkcję. Klip nakręcliśmy aparatem Canon 60D (docelowo miał byc 5D, ale nie był dostępny) z obiektywem Canon 35mm 1.4F. Całość zmontowałem w Sony Vegasie. Efekt poniżej:

Co do muzyki, nagrywaliśmy ją w studio, którego jestem współwłaścicielem.

pozdrawiam,

Niechciana domena - usunięcie z wyników google?

28 11 2010 - 15:44

witam,

Mam pewien problem, w skrocie wyglada to tak, ze strona naszego zespolu prowadzona byla przez naszego menadzera, jednak od maja z nim nie wspolpracujemy. Dodam, iz on kupowal zarowno domene jak i serwer. Nigdy nie otrzymal zadnych upowaznien na uzycie czegokolwiek na naszej stronie. Teraz sprawa wyglada tak, ze na prosbe o zamkniecie strony (ktora zawiera stare, niepotrzebne zdjecia, oraz setki innych rzeczy, nieaktualnych oraz dane kontaktowe do niego jako menadzera) zamknal tylko strone glowna, jednak na cala strone da sie wejsc bez problemu z poziomu google, gdyz te znajduja strone i jej zawartosc.

Przez ostatni tydzien probowalem sie skontaktowac z nim z prosba o zamkniecie calosci, jednak on (ze zlisliwosci lub lenistwa) ignoruje moje prosby.

Pytanie brzmi - czy nie majac dostepu do serwera, domeny itd - moge w jakis sposob usunac strone z wynikow wyszukiwania google? Probowalem poprzez jakies zgloszenie usunietej strony, jednak zgloszenie odrzucono.

Dzieki z gory za pomoc