Skocz do zawartości

xeper

OFFLINE Ostatnio: 17 12 2010 08:44
-----

Moje posty

W temacie: King Of The Disco - Video

16 12 2010 - 22:40

5h zdjęć (może nawet ciut mniej) + 5h montażu. Przygotowania ogólne zajęły nam 2 tygodnie.

W temacie: King Of The Disco - Video

16 12 2010 - 20:57

dzięki, jeśli kogoś interesują szczegóły nagrania, zarówno wideo jak i audio to pytajcie :)

W temacie: Niechciana domena - usunięcie z wyników google?

28 11 2010 - 22:06

To też pomysl, z tym, ze wygasnie w listoadzie 2011 :/

28 11 2010 - 21:36

Juz to zrobilem, z tego co napisali, umywaja rece, poki nie zloze im oficjalnego, pisemnego zgloszenia itd itp. Napisali tez, ze musze sie w tym papierze zgodzic na ew. koszty obslugi prawnej w razie postepowania. Wszystko fajnie, tylko jak mam wydac 3k na jakas sprawe to chyba wole odkupic domene od niego.

28 11 2010 - 21:03

Jak moze powiedziec to samo? Mogę używać ich danych bo tak? To chyba predzej on musi udowodnic, ze cos moze a nie my, ze nie moze. Jak stawiasz dom na swojej dzialce to Ty masz udowodnic, ze masz pozwolenie. Pozatym pytanie nie tyczy się tego czego on może a czego nie, tylko w jaki sposób mogę to zgłosić i gdzie :E - mam na mysli tylko to, co tyczy sie google i wyszukiwarki - papiery sadowe itd to swoja droga..

P.S. Czy google w ogóle ma jakiś e-mail kontaktowy? Rozumiem, że są dużą firmą, ale jakiś kontakt do siebie muszą mieć ;)