Zapomniałem że tylko wyłącznie do GIER. Tak
HD ready lubię ale nie upieram się jeśli można więcej to czemu nie. Myślę o grach typu fps, jakieś battlefieldy itp. Nie mam dużych oczekiwań w kierunku nadchodzących premier, ale chce aby te jak i inne strzelanki ostatnich lat chodziły dobrze a nie jak w lapku minimum/40fps i tylko tekstury na wysokich. Jest bo jest bo to 520gtx na i3 ale :/ Laptop z 2011 roku a więc o jakiejkolwiek zabawie w sieci mogę zapomnieć. Pewnie troche lepszy by się nadawał do Battla 3 i 4. A tu jest na styk i nic za przeproszeniem ... nie ma... a szkoda mi go bo jest tak bezużyteczny(do internetu i starych gier) Wolałbym w końcu mieć to wysokie/ 60 fps gdyż przy tym nieszczęsnym układzie nie mam w co grać jak na razie nawet bo niby w co a jeśli już to tylko na mimimalnych ustawieniach. Jeśli bym miał stacjonarke to nawet bym nie pytał pewnie o zakup teraz tylko poczekał jeszcze z rok może i pomyślał o wymianie. I właśnie nie wiem w który segment się pchać cenowo i czy w ogóle warto i nie lepiej kupić drożej. A jak wspomniałem interesują mnie również sprzęty używane. Nie wiem czy o wiele leppiej by było zainwestować w coś co mi po prostu wystarczy niż kupować te najdroższe bo się opłaca?

Moja zawartość
Nie podano