- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: wojatas_w
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 594
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
-
O mnie
-
GG
7177553
Moje tematy
Jak podłączyć słuchawki i wieże jednocześnie.
12 07 2007 - 13:11
Chodzi mi o to, że muzyki, filmy itd. z komputera słucham przez podłączona do kompa wieże, natomiast chcąc pogadać przez skypa muszę się przełączać na słuchawki. Czy istnieje możliwość jednoczesnego podłączenia i słuchawek i wieży, nie przeszkadzałoby mi, gdyby cały czas grały jednocześnie, w razie potrzeby mógłbym wyciszyć słuchawki, lub wyłączyć wieże. Dysponuję zwykłą kartą muzyczną zintegrowaną z płytą, posiada 2 wyjście czerwone - mikrofon, zielone słuchawki i niebieskie? Niebieskie nie wiem za bardzo do czego służy, próbowałem jednocześnie podłączyć w zielone wieża w niebieskie słuchawki, to nie działa, niby wszystko słychać. ale podejrzewam że niebieskie to wejscie na jakieś dodatkowe głośniki coś w rodzaju satelidt do wieży.
Nie działa - jakby nie podlączony do prądu.
10 07 2007 - 14:16
Mam problem z jednym z moich komputerów, po prostu przestał działać, nie włącza się. Nie świecą sie żadne diody na panelu obudowy nic. Przekręciłem do niego najpierw zasilacz z działającego kompa, później zupełnie nowy zasilacz i nic. Raz zaobserwowałem że, po całkowitym odłączeniu kabli od zasilania i ponownym ich podłączeniu zaczęły się kręcić wiatraki od zasilacza, procka i przy obudowie. Ale tylko przez chwile!! Nie mam pojęcia co to może być. Sprawdziłem również, nie wiem jak się one dokładnie nazywają, "transformatorki??" na płycie głównej czy któryś nie jest wybity, ale wszystkie wyglądają oki. Proszę was o pomoc.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: wojatas_w
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość