- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: wojatas_w
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 6
- Odwiedzin: 594
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
-
O mnie
-
GG
7177553
Moje posty
W temacie: Jak podłączyć słuchawki i wieże jednocześnie.
14 07 2007 - 23:25
Dziękuje Bardzo. Właśnie czegoś takiego szukałem:) . A swoja drogą to na panelu wyjście ale kabelki od tego wyjscia są własnie na jacki. Więc musiałbym zmienić przede wszytkim te kabelki, wić prościej będzie mi sie zaopatrzyć w to małe cudo. Dzieki wielkie!
W temacie: Nie działa - jakby nie podlączony do prądu.
11 07 2007 - 14:17
Dziękuje wam za pomoc. Ale zastanawiam się jakby tu sprawdzić czy to procek czy płyta, pewnie trzeba by wrzucić ten procek w inna płytę. W każdym razie jeszcze raz dziękuje!
11 07 2007 - 14:05
Procesor powiadasz? A co do płyty, to czy mam rozumieć że jest do wymiany? A jeśli już to zastanawiam się jaka mogła być przyczyna padnięcia tej płyty, czy mogła to spowodować burza? Chociaż wydaje mi się że był odłączony zarówno od neta jak i zasilania podczas burzy. A z drugiej strony w 2 kompie który był podłączony padł zasilacz.
11 07 2007 - 13:39
Odłączyłem wszystkie zbędne urządzenia i nic. Nic się nie dzieje. Wiem że zasilacz jest na pewno sprawny, dodatkowo zauważyłem że znajdujący się na płycie głównej radiator (chyba tak sie to nazywa - metalowa kratka koloru złotego) zaraz po wciśnięciu guzika power szybko nagrzewa sie, i to dość mocno i szybko, po przyłożeniu do niej ręki czuć jest jak się nagrzewa. Jest to płyta GIGABYTE GA - K8NS. Ma ktoś jeszcze jakiś pomusł co może być za przyczyna.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: wojatas_w
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość