1. Wentylator dmucha. Pracuje dioda dysku oraz świeci dioda zasilania
2. Tak
3. Niestety ekran jest idealnie czarny.
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: winylowicz
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 926
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Lipiec 19, 1987
-
-
-
Zainteresowania
Wymagające sporty samochodowe
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Win7/Ubuntu 12.04/CentOS 6.2
Moje posty
W temacie: Czarny ekran HP ProBook 4510s
09 06 2012 - 21:28
W temacie: Podział internetu na 2 PC
09 06 2012 - 07:35
Jeżeli masz router to nie ma nic prostszego: połączasz kabel ethernetowy (ten co jest wpięty do Twojego stacjonarnego kompa) do portu WAN w routerze. Następnie puszczasz dwa kabelki sieciowe z routera odpowiednio do komputerów i powinno być ok. Jeżeli nie chcesz się bawić w ciąganie kabli to kup sobie karty sieciowe wifi (pod usb czy pci) do kompów i ciesz się siecią bezprzewodową
Jeśli chodzi o karty to z doświadczenia polecam Netgear WiFi-N (kupić z ceneo można już za 50zł) podpinaną pod usb. W każdym razie, nieważne jakie rozwiązanie zastosujesz pamiętam o założeniu hasła na wifi w routerze, ewentualnie o wyłączenie sieci bezprzewodowej żeby jakiś Kowalski Ci się nie podpinał pod neta;)
W temacie: Scientific Atlanta - brak internetu po Ethernet, po USB jest
09 06 2012 - 07:28
A czy aby do połączenia z netem kabel NIE powinien być skrosowany? Swoją drogą jak to jest, że pan tehcnik nie był w stanie Ci podłączyć internetu kablem sieciowym? W takim przypadku składa się reklamację..
A i jeszcze jedno jeżeli chodzi o te modemy. Mam internet na czymś podobnym i przy instalacji sprzętu technik mi powiedział, że trzeba zostawić kompa podpiętego przez sieć do modemu i włączonego nawet na parę godzin, bo modem musiał wybrać odpowiedni kanał. Może u Ciebie też tak jest. Podłącz modem i przeżyj parę godzin bez internetu.
A i jeszcze jedno jeżeli chodzi o te modemy. Mam internet na czymś podobnym i przy instalacji sprzętu technik mi powiedział, że trzeba zostawić kompa podpiętego przez sieć do modemu i włączonego nawet na parę godzin, bo modem musiał wybrać odpowiedni kanał. Może u Ciebie też tak jest. Podłącz modem i przeżyj parę godzin bez internetu.
W temacie: Jak uzyskać klucz do antywirusa po upływie wykupionej licencji ?
09 06 2012 - 07:25
Albo Avasta 
Eeej ja korzystam na ogół z Avasta i nie płaczę
Eeej ja korzystam na ogół z Avasta i nie płaczę
W temacie: Wpisywanie hasła do poczty vs keylogger
09 06 2012 - 07:23
Nieco łatwiej: możesz nosić na pendrive plik z hasłem i zwyczajnie kopiować całość i przeklejać. Tego keyloggery nie wychwytują (chyba że się mylę, to proszę mnie poprawić)
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: winylowicz
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość