Cześć. Odkąd zaktualizowałem laptop Lenowo G510 z Windows 8 do 10 mam problem z siecią bezprzewodową. Wifi wyszukuje sieci ale gdy próbuje się połączyć to albo łączy bez końca albo się połączy ale z komunikatem "ograniczone". Oczywiście internet nie działa.Na początku myślałem że wbudowana karta sieciowa(Broadcom...
Instalacja systemu Windows XP na AcerzeSterowniki do Windows XPInstalacja karty muzycznejInstalacja WIFIInstalacja kart graficznejStandardowa instalacja systemu1. Uruchamiamy program nLite, jego obsługa w punkcie 3.1. Kompletujemy sterowniki do jednego folderu i podajemy go...
I. Usługi ogólne:Doradztwo i szkolenia z zakresu obsługi sprzętuDojazd do klienta na terenie Warszawy GRATISDiagnostyka i wycena GRATIS (w przypadku decyzji o naprawie sprzętu II. Systemy operacyjneDoradztwo w zakresie wyboru odpowiedniego systemu operacyjnegoInstalacja, naprawa, konfiguracja systemu z serii Windows [95,98,98SE,2000,ME,XP,Vista,7,8]?Instalacja, naprawa, konfiguracja systemu...
Witam. Nie wiem czy w odpowiednim dziale umieszczam ten temat więc w razie czego prosze o przeniesienie.Od wczoraj borykam sie z pewnym problemem i chciałbym prosić o pomoc w tej sprawie.Na święta kupiłem matce netbooka: ASUS 1001PXD. Miał on wgrany windows 7 starter który jak wiadomo jest bardzo ograniczony jeżeli chodzi o personalizacje, dlatego też postanowiłem zainstalować na nim windows7...
CześćMam problem z WiFi w laptopie Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3505.Nagle po włączeniu komputera program Intela do obsługi WiFi wyrzucił komunikat, że sieć WiFi jest wyłączna sprzętowa i aby ją włączyć należy użyć przełącznika.Laptop nie ma tak owego przełącznika. Ma przycisk...
Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ... a i też nie wiedziałem jak to wkleić na forum, wieć od razu przepraszam za to. ... OTL.txtOTL logfile created on: 2013-12-17 16:24:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomasz J\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.16428)Locale: 00000415 |...
Witam, zainstalowałem windows 7 na medionie md 96500 i teraz mam problem ze sterownikami bo na oficjalnej stronie mediona nie ma sterowników pod win7 , jeżeli ktoś mógłby mi pomoć pobrać te sterowniki , głównie chodzi mi o sterowniki do...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
z tej pierwszej to zależy co Ci jest potrzebne. Ustawiasz sobie na jaki system. Na pewno do chipsetu, grafiki, audio. Jest ich sporo ponieważ ten model był wyposażany w użadzenia równych producentów:( Nie wiedomo do końca jakiej firmy masz np karte WiFi. Z tego względu pobierasz wszystkie sterowniki od
Wygrzebane na forum...Pojawił się dźwięk aczkolwiek nie działa regulacja głośności -------------------------------------------------------------------------------------------------------------| (1) Sciagamy sterowniki: |a. chipset => http://www.gigabyte.pl/download/mb/driver/17679/b. grafika => http://www.laptopvideo2go.com/drivers/xp c. dzwiek,...
A więc tak, w dniu wczorajszym bez powodu, podczas gry w gre internetową zaczęły mi wyskakiwać komunikaty "nastąpił błąd z twoim połączeniem", trwalo tak z 2-3 sec, i potem znowu dobrze (jakos to wytrzymałem...) Po wyłączeniu gry widze że nie moge wejść na żadną ze stron iternetowych, patrze na ikone sygnału wifi, i widze że nie jest połączony....
Witam, mam problem z siecią wifi w swoim domu. Szukam na necie już od paru godzin, próbowałem różnych rozwiązań i póki co nic efektów sensownych nie dało a więc zwracam się z prośbą do Was. Na wstępie podam konfigurację laptopa : Acer Aspire 5737ZIntel Core2Duo T6400 (2,00GHz, 800MHz FSB, 2MB L2 Cache)Up to 1407MB NVIDIA GeForce 9400M G 500GB...
Witam!Na wstępie powiem że nie znam się na laptopach i wifi ,więc proszę o wyrozumiałość.Mianowicie mój laptop ma niby wifi lecz w menadżeże urządzeń w kartach sieciowych jest zwykła karta do internetu i są dwa inne urządzenia.Więc zainstalowałem program Everest i na początku w Sieć/Sieć PCI/PNP była pokazana...