WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
OTL logfile created on: 2014-08-23 12:58:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\user\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.17239)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd11,99 Gb Total Physical Memory |...
@server wykonywałem już wcześniej czynności opisane na tamtej stronie Po skrypcie: All processes killed========== OTL ==========Error: No service named iSafeKrnlBoot was found to stop!Service\Driver key iSafeKrnlBoot not found.C:\Windows\SysNative\drivers\iSafeKrnlBoot.sys moved successfully.Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\Raptr deleted...
Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej efektów będzie wstanie obsługiwać nasza...
Mogłem wcześniej umieścić tutaj mój poradnik jednak uznałem że zrobię to dopiero teraz - to nagroda dla tweaks za to że ktos się ruszył i zrobił wreszcie porządek z działem karty graficzne. Jestem autorem tego tekstu tak więc mam pełne prawo do zarządzania nim - niech to służy użytkownikom teraz i w przyszłości.Poradnik ten dotyczy pobierania jak i zapobieganiu problemom wynikłym ze złej...
Witam, tak jak w temacie tną mi się wszystkie filmiki oglądane przez przeglądarkę np. youtube, facebook. Kończą mi się już pomysły jak sobie z tym poradzić. Sformatowałem partycję C: zainstalowałem Windows 7 przeskanowałem cały dysk Bitdefenderem potem kasperskim i nic nie pomaga. Te same objawy miałem na Windows Xp. Próbowałem z różnymi przeglądarkami, różnymi wersjami adobe,...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Witam Serdecznie wszystkich czytających . Na wstępie informuję , jeśli napisałem Temat w złym miejscu to przepraszam. Przejdźmy do mojego problemu. Otóż niedawno zrobiłem pełny format dysku C , po zainstalowaniu wszystkich mi potrzebnych sterowników i dodatków mogłem bez problemu...
Witam,1. na poczatek mój sprzęt:[log]Komputer: System operacyjny Microsoft Windows XP Professional Dodatek service pack systemu operacyjnego Dodatek Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)Płyta główna: Typ procesora AMD Sempron(tm), 1750 MHz (10.5...
Witam. Jestem tutaj pierwszy raz. Wczoraj mojej dziewczynie postanowiłem postawić system na nowo, usunąłem partycje i utworzyłem je ponownie ponieważ partycja "C" zawierała 32GB i reszta przypadała na partycję "D" (80dysk) wszystko przebiegło cacy, zainstalowałem system XP Pro i po jego uruchomieniu chcąc przystąpić do instalacji sterowników...
Ram sprawdzalem pojedynczo i nic nie stwierdzilem nawet 3d mark 03 na full dzialal bez zarzutówpare informacji o kompie:Typ czujnika Winbond W83697HF (ISA 290h)Nazwa płyty głównej Epox 4SDA / 8K3A / 8K9A / 8KHA / 8KHM Series Temperatury Płyta główna 33 °C (91 °F)Procesor 46 °C (115 °F) Wentylatory Procesor 1795 RPM Wartości napięć Napięcie rdzenia procesora 1.58 V+3.3 V 3.26 V+5 V 4.87 V+12...
Witam wszystkich!! (jestem tu nowy wiec z góry przepraszam za wszyskie błędy użytkowania forum)Zwracam sie do was z prośba o pomoc, a mianowicie problem tkwi w moim radeonie.Chciałbym aby ktoś pomógł mi dobrac odpowiednie sterowniki do karty graficznej, nie znam sie na tym na tyle dobrze by se tak poradzić do...
WitamMam naprawde dziwny problem z kartą GeCube Radeon9600 PRO 128Mb.moj komputer: P4 3 GHz, 1 GB ramGłównie chodzi o niska wydajnosc w grach (konkretnie counter strike source), ale po kolei.1) everest wykrywa mi tą karte jako radeon9600...