1.Toshiba NB250-101 Atom N4551024 MB RAMWindows 7 Starter+Dysk SSD Kingston SSDNOW 100 V+ 96GBStan Dobry wszystko sprawne. Jedynie wizualnie rysy z zewnątrz oraz brak śróbek do dolnej klapki + brak kilku naklejek :) Z powodu zmiany dysku recorvery brak mogę dołączyć płytkę z której wersje starter można zainstalować. Nie wiem czy wymiana dysku kasuje gwarancje ale jeśli nie to ma...
Ja was nie rozumiem. Jest program w temacie simlock samsung, kabelek na allegro koszt ok. 7 zł, więc powiedzcie mi po co się wkurzać, że jakieś kody niedziałają?na allegro widzialem tylko USB Corbi, podaj plz link gdzie moge kupic...
Kod na zdjęcie simlocka z tego modelu w internecie jest płatny, i nie opłaca się tego robić kodem. Lepiej kupić kabel na allegro za 9zł który przyda się w przyszłości do zdejmowania simlocków z...
Za pomocą kodu nie, daj do serwisu to Ci zdejmą u mnie w mieście koszt wynosi od 60zł do 80zł.-------------------------------------Podłącze się do tematu i napisze swój problem:kupiłem na allegro tel. 6280 który miał nie mieć simlocka ale okazało się inaczej i wyszło że tel ma...
Ja was nie rozumiem. Jest program w temacie simlock samsung, kabelek na allegro koszt ok. 7 zł, więc powiedzcie mi po co się wkurzać, że jakieś kody niedziałają?
teleofn kupilem na allegro.z simlockiem sie uporalem. ale mam inny problem bo wloze karte sim to wlancza mi sie ale niemoge zadnego menu wlaczyc. i jak wybieram jakis nr (z pozycji klawiatóry) i wciskam przycisk dzwonienia. (taki duzy pod ekranikiem) to kasuje mi ostatnia cyfre wstukanom. zamisat laczyc.poradzcie co...
Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w 100% polskie menu , choć w moim...
Witam jest opcja zdjęcia simlocka kablem serwisowym z Allegro, koszt takiego kabelka to około 9 złProcedura zdjęcia sim-locka:Ściagamy pliki: program PapuaUtils oraz aplikacje w javie px65v51. Wgrywamy aplikacje java do telefonu 2. Odpalamy ja normalnie jak gre i tym programem trzeba wyciagnac HASH i ESN z telefonu...
Hej.Niech mi tez ktos pomoze Kupilam sobie przez allegro tel. sony ericsson Z310i i mam ten sam problem Bylam juz w 3 salonach. Jedni mowia, ze nie da sie sciagnac na razie blokady, bo jeszcze nie ma jakiegos tam boksu, inni, ze ja usuna, ale za 150 zl a za ta cene to ja juz mam prawie nowy taki tel. ;/Nie wiem jakiego programu szukac, zeby sciagnac ta...
Mam na sprzedaż biznesową wersję popularnego w Polsce i za granicą laptopa Lenovo. Czym różni się od zwykłej konfiguracji(dostępnej na innych aukcjach) już wyjaśniam:8 GB RAM DDR-3 1600Mhz (2x4GB DUAL CHANNEL)Laptop posiada aktywną blokadę Anti-Theft z modułem śledzenia oraz moduł szyfrujący TPM 1.2 Zabezpieczenie dysku na hasło, szyfrowane dokumentymoduł WWAN (sieć komórkowa...
Model: nokia 6230iIMEI: 357066006080709Simlock w sieci OrangeI tu mała poprawka: Tekst, który się wyświetla to: "Nie można cofnąć ograniczeń"Zarówno jak wpisuje kod nr.1, jak i ten nr.7. Telefon kupiony na allegro i nie znam jego przeszłości, więc mogę mniemać, że...
Heh ja mam śmieszną sytuację mam dwa telefony, w których muszę zamienić karty i są to akurat modele, opisywane powyżej jako te z niemozliwym do zdjęcia za free simlockiem:) N6280 i N73... Kiedy ostatnio bawiłem się telefonami wszystkie dostępne telefony można bylo odblokować jednym prostym kodem;/ a dzisiaj...
Nie masz co czeka?, niektórzy ju? rok czekaj?. Po tym Geforsie 7800 ?mi? twierdzi?, ?e na brak kasy nie narzekasz...Wy?lij po te kody i masz spokój. Ja kupuje telefony poza abonamentem ale zawsze w sieciach. Za obecn? 6630 da?em 1600 z? w Orange, super nówka, pi?knie, a np. na allegro z ...