Skocz do zawartości

sgh u700 blokada telefonu

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: sgh u700 blokada telefonu

Porada w kupnie telefonu

Siemka. Może i na kompach się znam, ale na telefonach trochę mniej I teraz ja proszę o pomoc Mianowicie: moja siostra kupuje telefon. I za 1zł może kupić następujące telefony. SE W380i, LG Shine KE970, Samsung SGH-U700. Czytałz opinie o...

Simlock Samsung SGH-E250

Jak zdjąć simlock z Samsunga SGH-F250 (i E250).1. włączamy telefon bez karty sim.2. wpisujemy kod *2767*3855# (restart EPROM) i szybko wkładamy nieakceptowaną kartę sim nie wyciągajac baterii, można ją uchylić <e250 po włączeniu z nieakceptowaną kartą żąda kodu sieci, i nie da się wpisać nic innego>.3....
  • Simlock Samsung
  • napisane 03 08 2007 11:43
  • Odpowiedzi: 35
  • Wyświetlenia: 136056

Simlock Lg u300

Witam!Miał ktoś z Was kiedyś do czynienia z tym modelem?Kupiłem używany model z blokadą, kupiłem kartę x-sim, po włożeniu do niego karty sim wszystko było dobrze z tym że jak chciałem korzystać z tego telefonu na innej karcie, żadnej nie przyjmował i pracuje tylko na jednej. Żeby było ciekawie, kiedy chce...
  • Simlock LG
  • napisane 06 01 2011 10:20
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 13413

Telefon dla dziecka marki Samsung

U700 podobał mi się, a czy ten U600 - nie ma identycznych problemów z obudową? Mam tez na oku Samsung SGH-J700 w ofercie Orange - czyli telefon za złotówkę i doładowujesz kiedy chcesz.

Profesjonane narzędzia do usuwania simlocków z telefonów

Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz...

HTC HD2 - Flashowanie (Android, WM, WP7, Task29, Radio)

Procedury jakie są konieczne do instalowania developerskiego oprogramowania prowadzą do utraty gwarancji producenta. Istnieje również ryzyko uwalenia drogiego sprzętu. Jeśli czujesz się na siłach przeczytaj poradnik i zabierz się do pracy. Pamiętaj Wszystko wykonujesz na własną odpowiedzialność i ja za to nie odpowiadam. Instalacja ROMu i radia w HTC HD2Przed zabraniem się do pracy przeczytaj...
  • Simlock HTC
  • napisane 07 04 2011 17:18
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 40791

Samsung Corby S3650

RECENZJA SAMSUNG S3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma łagodny, opływający kształt, zwinnie skryty, a jednocześnie podkreślony aparat...

HTC Magic

1. Wprowadzenie:Witam, postaram się opisać dla was smartfon HTC Magic, który wszedł na rynek w maju 2009 roku. Telefon jest następcą HTC Dream znanego również jako era g1, jednak został pozbawiony klawiatury sprzętowej. Długo zastanawiałem się jaki telefon...

Simlock z Nokia 6230i

Dla innych użytkowników zostawiam pomocne info zapożyczone z sieci:*****************************************************************1 )......................................................Wpisać kod z kartą czy bez ???.......................................................Zasada jest bardzo prosta, i odnosi się do sytuacji gdynie jesteśmy pewni czy wpisać kod z kartą sim w
  • Archiwum
  • napisane 29 12 2007 17:01
  • Odpowiedzi: 76
  • Wyświetlenia: 11605

Mini test Nokii E51

Witajcie,Po dwóch tygodniach użytkowania E51 postanowiłem ją w końcu zrecenzować.Pierwsze wrażenie:Nokie E51 otrzymujemy w eleganckim i ładnym pudełku. Po otworzeniu ukazuje nam się w/w telefon, a oprócz tego:- lekka, ale szybciutka ładowarka, niestety z cienkim bolcem. Dlaczego "niestety" - wyjaśnie później.- bateria BP - 6MT- zestaw...

Simlock Sony Ericsson k700, k750 itp

Witam , za pewne każdy z was ma problemy z blokad&#261; sim w telefonie np k700i.Dziś zaprezentuje jak pozbyć sie blokady sim z SE.ZaczynamyPotrzebne rzeczy to Telefon , Kabel serwisowy dla modeli k700 itp , kabel terminator...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 28 08 2007 14:48
  • Odpowiedzi: 66
  • Wyświetlenia: 282211

Simlock LG KE970

Dobrze kombinujesz "wydziub"Poniżej przedstawiam Państwu dokładną instrukcję zdjęcia Sim Locka z telefonu LG KE970( wypróbowaną na blokadzie PLUSA/ORANGE/ERY ) @ Zakładamy że mamy blokadę w sieci PLUS'a , a chcemy by działał w orange. 1. Włączyłem
  • Simlock LG
  • napisane 30 01 2008 14:02
  • Odpowiedzi: 71
  • Wyświetlenia: 159871

Simlock Sony Ericsson k700, k750 itp

Witam , za pewne każdy z was ma problemy z blokad&#261; sim w telefonie np k700i.Dziś zaprezentuje jak pozbyć sie blokady sim z SE.ZaczynamyPotrzebne rzeczy to Telefon , Kabel serwisowy dla modeli k700 itp , kabel terminator...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 28 08 2007 14:48
  • Odpowiedzi: 66
  • Wyświetlenia: 282211

samsung sgh-m300v polskie menu

Witam.Musisz posiadać kabel do telefonu. Wgrać soft możesz np. programem SGHFD 0.66(nie gwarantuję, że zadziała). Możesz pobrać do stąd:http://col.net.fm.interia.pl/sghfd.zipNiestety z tego co wiem, to nie ma na razie softu z polskimi literami. Pozdrawiam.