PROSZĘ PAŃSTWA!! NIE MA ŻADNYCH KALKULATORÓW DO SIEMENSÓW CZY SONY-ERICSSONÓW!! Nie pytajcie jak wygenerować kod dla SonyEricssona czy Siemensa, bo nikt nie ma takiej możliwości. Są kalkulatory jedynie dla straszych Nokii i...
PROSZĘ PAŃSTWA!! NIE MA ŻADNYCH KALKULATORÓW DO SIEMENSÓW CZY SONY-ERICSSONÓW!! Nie pytajcie jak wygenerować kod dla SonyEricssona czy Siemensa, bo nikt nie ma takiej możliwości. Są kalkulatory jedynie dla straszych Nokii i...
Witam też posiadam telefon sonyericsson j220i z simlockiem na orange, czy mogę sam zdjąć blokadę (ostatnio zdjąłem simlocka z nokii 6030 kalkulatorem nokia) a jeśli nie to gdzie najtaniej dostanę kod...
sury nie znajdziesz kalkulatora kodów odblokowujących w internecie do sonyericssonów. A z k800 to się zdejmuje simlocka pat[beeep]ąc oprogramowanie- poszukaj info w google.
Witam, czy jest jakiś sposób na zdjęcie simlocka w sonyericsson k700i> wiem że mozna przez kabel serwisowy ale takiego nie posiadam i chciałbym się dopowiedzieć czy jest inna mozliwość. Moze jakis kalkulator będz cos w tym stylu. Z góry...
Witam , mam problem z Simlockiem do SonyEricsson K800i, Jesli wiecie jak to zdjac to pomozcie a bede wdzieczny.z gory dziekiTylko kabelek serwisowy.Nie ma kalkulatora jakze popularnego w Nokii.
Niestety nie bawiłem się takimi rzeczami lecz słyszałem, że są jeszcze jakieś karty sim pomagające ściagnąć blokadę (cos w tym stylu) tylko nikt nie pisze czy działają do tego modelu ?Słyszałem jeszcze , że w okolicach poznania ściągają w komisach/komisie za 30 zł! więc różnica jest wielka co do komisów w moich miejscowościach;/ jeszcze są kalkulatory...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( SonyEricsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji SonyEricsson)CID = Ten numer...
Argumenty ? może źle się wyraziłem;] oczywiście nic nie mam przeciwko antywirusowi,i zainstaluje go ale tylko po formacie i świeżej instalacji windowsa... bo już kiedyś próbowałem zainstalować,i poźniej połowa programów,które wcześniej instaluje i plików jest usunięta i nie działa... dzieją się niestworzone rzeczy dlatego od tej pory antywirusa mam zamiar instalowac tylko i wylacznie po...
Simlock SE K550i do CID52:1. Pobierz program SETool2Light i rozpakuj go np. na pulpicie2. Pobierz aktualizację programu do wersji 1.11 np. tutaj chomik3. Wersja czysty main (>*<<*<*, informacje o oprogramowaniu):R6BC002 CID 52 REDR1JD001 CID 51 REDR6CA001 CID 52 REDR8BA024 CID 52 RED4. Pobierz sterowniki USB Flasch Driver do kabla...
Hmm nie jestem pewny na 100% ale ci którzy maja sony ericssony (nowe) jest program co zdejmuje blokade. Na stronie pisze że sprawny 100%Simlock z SonyEricssonów (DB2020) K550i,K530i,K580i,K610 i...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:-...