W knajpie spotyka sie dwoch kumpli:- Slyszales, ponoc Staszek nie zyje!- Tak, wiem o tym doskonale... Wyobraz sobie, ze Staszek jechal samochodem obok mojego domu i nagle wyskoczyl mu pod kola kot.Staszek nie chcial przejechac zwierzaka, wiec szarpnal kierownica w bok,wjechal na kraweznik, auto wylecialo w powietrze, przeturlalo sie po moimogrodzie, Staszek wylecial z samochodu i przez szybe...
Witam,podkrecalem semprona 3000+ na asrocku dual sata 2. Poszedl spokojnie na 2.4. Sprzet smigal. Po dwoch dniach postanowilem do 2x512 Ramu dodac jeszcze 2 x 256 MB ze starego kompa. Chyba niedokladnie wlozylem kosci. Po wlaczeniu poszedl dymek.Teraz po wlaczeniu jest prad, wiatraczki sie kreca, napedy moge otworzyc, ale nie mam dojscia do biosu, brak dzwiekow.Macie pojecie, czy to juz
Puścił mhdd w ruch i po 25% znalazł 55 basów. Spróbuję to naprawić ale mam pytanie. Nawet jeśli je "naprawie" to ile jeszcze ten dysk podziała? Bo rozumiem ze to wyrok smierci dla dysku ale w zawieszeniu
Witam . Jestem tu nowy i postanowilem powiedziec o malym problemie ktory dotyczy sporą czesc osob ( takze mnie ) . Kiedy wchodze na omegle to pod przyciskiem ,,video" caly czas jest napis loading . I niby sie cos laduje ale moze sie tak ladowac do usranej smierci.. Oczywiscie wszystkie podstawowe wtyczki takie jak: Adobe flash player mam zaktualizowane ....
Czy ten zestaw jest dobry ? Uciagne na nim bf4 na ultra w 60fps ? w rozdzielczosci 1650x1080 lub wiekszej ? http://www.morele.net/inventory/info/A0iPih/ Czy wszystko jest tu kompatybilne ? Czy ta karta jest dobra ? Z poczatku chcialem wziasc 280x ale nie chce przeplacac bo to sporo roznicy 200zl .... Jezeli zamawiam i biore zarobek : renta to co mam wpisac w dacie...
Jak w temacie nagle ni z gruchy ni z pietruchy komputer po wyświetleniu 1 strony z opcjami dostepu do biosu wskakuje na czarny ekran i miga w lewym gówrnym roku kreseczka i tak zostaje. Dalej sie nie uruchamia klawiatura nie działa. Czasem reset pomoże i uruchomi sie normalnie. Co jest grane?- nie było żadnych objawów sprzętowych- nic sie nie przegrzewa- system nie sypał błędami ani...
Jeżeli chodzi o RAM, to taką ilośc mi doradzono w sklepie...jeszcze jedna rzecz: Raczej się w OverClocking bawił nie będę (w przeszłosći dla pewnego procesora skończyło się to smiercią), dlatego czy potrzebny mi procesor z odblokowanym mnożnikiem?
plus, nawet nie potrafisz napisac mojego nicku poprawnie Takowych wojen nie znam, nie interesują mnie za bardzo, nawet nie wiem czy były .No Jacku, tak chce coś powiedzieć , ale zauważyłem że bardzo wiele osób na forum jest niewierzących i nie chciałbym być zjedzony i wydalony , zywcem. Dla ogólnego spojrzenia powiem tylko że nie lubie ateistów z prostego powodu : są...
plus, nawet nie potrafisz napisac mojego nicku poprawnie Takowych wojen nie znam, nie interesują mnie za bardzo, nawet nie wiem czy były .No Jacku, tak chce coś powiedzieć , ale zauważyłem że bardzo wiele osób na forum jest niewierzących i nie chciałbym być zjedzony i wydalony , zywcem. Dla ogólnego spojrzenia powiem tylko że nie lubie ateistów z prostego powodu : są...
Popatrzcie na daty czyżby przypadek?10 Kwiecień 1940pierwsza sobota 2005 w którą umarł Papież10 Kwiecień 2010A jak się ma data papieża do pozostałych dwóch dat? Poza tym sama decyzja o zbrodni miała miejsce w marcu, a więźniów do lasu zawieziono pod koniec kwietnia.http://www.odliczamy.pl/odliczamy/Pamięta...
Wiec prawdopodobnie padła płyta. Aczkolwiek ciekawe czemu. Plyta byla oparta o kant dolnej czesci obudowy, docisnąłem chyba wtyczke monitora do karty graficznej, plyta od popchneicia troche przejechała sie po tym kancie (jakies 3 cm) i nastapila smierc. Czy skrzywienie/polaczenie sie dwoch wystajacych bolcow spod plyty moglo zupenie skasowac MOBO ( to...