Nazwa karty: GeForce Palit GTX 260 Sonic 216 SP (896MB)Karta została podkręcona fabrycznie, przez co nie zrobimy większego OC własnoręcznie.Karta oczywiście w pełni obsługuje DirectX 10.0, posiada pamięć GDDR3,trzy złącza z czego dwa to DVI a jedno S-VIDEO,współpracuje z SLI, posiada tryb Geforce 3D Vision (Obraz 3D przy...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy,...
Witam,Dzisiaj mam do zaoferowania Państwu laptopa Fujitsu Siemens Amilo PA 1510. Sprzedaję go, ponieważ jest on mi niepotrzebny, a szkoda aby leżał bez sensu na dnie szafy.Jeżeli chodzi o papiery, płyty i ładowarkę, to niestety, ale takowych brak. Ładowarkę najzwyczajniej na świecie zgubiłem, a z papierami i płytami nie mam pojęcia co się stało.Laptop jest na chodzie, gdy działa na podłączonej...
Witam,mam dosyc dziwny problem z moim niedawno kupionym laptopem.Otóż, mam w nim kartę (tak wiem.... -.-) ATIRadeonXPress1100. Gdy odpalę (sic!) Quake 3ekran się pięknie paskuje, zwiecha, i restart. Czasem jeszcze wyskoczy BSOD z...
Biorąc pod uwagę dużą ilość dostępnych podzespołów zdajemy sobie sprawę z trudności złożenia odpowiedniego zestawu komputerowego. Przygotowaliśmy dla Państwa najbardziej optymalne zestawy komputerowe, biorąc pod uwagę stosunek wydajności do ceny, oraz stabilność całego zestawu – tak, aby raz kupiony komputer służył wiele lat ! Prezentowane przez nas rozwiązania można oczywiście w dowolny...
Witajcie, zaczę od opisu problemu.Acera Aspire 5100Turion 2 GHz512 (-32) MB DDR2RadeonXpress1100 32 MB (z RAMu)120 GB HDDProblem mój przejawia się tym, że na praktycznie świeżutkim systemie z partycji recovery, po uruchomieniu pozostaje mi około 100 MB pamięci operacyjnej, a...
Podaj pełną specyfikacje komputera. Różnice to taktowania jedna ma 1050, a druga 1000. Dodatkowo widzę wersje OC czyli fabrycznie podkręcona karta. Cechy produktu Gigabyte Radeon HD 7770 OC 1GB DDR5 PCI-E BOX Techniczne Chipset AMDRadeon HD7770 Ilość pamięci RAM 1 GB...
Witam! Co tu dużo pisać... a Wy którego uważacie za lepszego? Serdecznie zapraszam do dyskusji!Pełna specyfikacja techniczna Ferrari 5000:ACER.pl System operacyjny- WindowsŽ XP Professional- WindowsŽ XP Home EditionProcesor oraz chipset- Procesor AMD Turion™ 64 X2 z 1 MB L2 pamięci cache, technologia AMD...
Witam!Stoję przed wyborem taniego notebooka, którego przeznaczeniem będzie praca z programami biurowymi, odtwarzanie filmów (koniecznie panoramiczny wyświetlacz), obróbka zdjęć, programowanie i przydałoby się, żeby od czasu do czasu bez przeszkód móc zagrać w jakąś niezbyt wymagającą gierkę.Po wielu poszukiwaniach pozostały dwa modele Acerów:1. Acer TravelMate 28NAWXMi...
Potrzebuje używanego laptopa na kilka miesiecy do 500 zł ( z góry dziękuję za jakiś mini ranking albo ocene laptopów)Głównie korzystanie z przeglądarki i kilku programów w tle. Gry jeżeli już to podstawowe cs 1.6 lub coś podobnego jeżeli chodzi o wymagania ale i tak ja nie będę grał wiec mniejsza. Znalazłem takie laptopy:Dodam również, że laptop musze kupić u siebie w mieście wiec z internetu...
Serdecznie witamy na forum Obawiam się, że twój laptop nie posiada łącza MXM i nie można w nim wymienić karty graficznej, która w tej konfiguracji komputera stanowi wąski gardło.Laptop NIE spełnia minimalne wymagania PES 2012:System: Windows XP SP3, Vista SP2, 7;Procesor: Intel Pentium IV 2.4GHz lub lepszy;Pamięć: 1GB RAM dla XP, 2GB dla Vista/7;Karta graficzna: z 128MB VRAM i z obsługą...
Już konwertowałem sterowniki.. Wszystkie karty zamieniły się na x200M..Przeinstalowałem Windowsa (bo był przepchany od starych sterowników), zainstalowałem te ze strony Asusa dla X50R, i dalej nic...Spróbuję teraz flashować ten BiOS, może coś tutaj pomoże..Ostrożnie, tzn? Na jakie problemy mogę natrafić?Pozdrawiam@edithmm... okazuje się teraz, że system laptopa jest od Asus'a F5R... Więc...
Witam otóż mam problem ze sterownikami do karty ATIRADEONXPRESS1100 Zaistalowałem oryginalnego Windowsa 7 kupionego ok. 2 lata temu. Jak kupywałem tego Windowsa to facet ze sklepu w którym go kupiłem od razu mi go zainstalował. Komputer...
Witam, pare dni po swietach przyjdzie do mnie doysc spore zamowienie takich o to allienkow.http://tiny.pl/hgjdvModel w linku jest tylko przykladowy ze wzgledu na to ze ja zamowilem juz duzo nowsze wersje na procesorach i7Dokladna specyfikacja:PROCESSOR Intel® Core™ i7 920XM 2.0GHz (3.2GHz Turbo Mode, 8MB Cache)OPER...