Wiesz, ja nie reprezentuję żadnego sklepu, nie jest w moim interesie proponowanie czegoś co nie jest dobre/wystarczające, dzielę się tym co wiem ale skoro Ty wiesz lepiej to skąd te pytania?
Bardziej niż o sklep chodziło mi o sam zasilacz. Po prostu nie znam się zbytnio w temacie sprzętu. Chciałem się tylko dowiedzieć na ile da radę ten zasilacz, no i czy jego moc nie będzie aby za niska dla mojego komputera.
Pytanie bardziej wzięło się stąd, że po prostu bardzo krucho jest u mnie z pieniędzmi (mam bardzo pochłaniające hobby) i staram się uratować to co mam możliwe minimalnymi kosztami.I drugie pytanie na, które nie ma jednoznacznej odpowiedzi, może to być ta przyczyna tak samo jak każda inna, jak wyobrażasz sobie pomoc na odległość? Takie zachowania komputera to istna loteria, ale wiedząc, że masz zamiast zasilacza metalową puszkę z wentylatorem warto zacząć od tego, nawet gdyby okazało się że nie pomogło i tak będziesz miał pewność, że masz stabilny zasilacz który w razie czego ochroni ci kompa.
Odnośnie screena - postaram się to zrobić w najbliższym czasie. Aktualnie korzystam z laptopa siostry.

Moja zawartość
Nie podano