- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: piotkap
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 591
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: zestaw za ok. 3000
17 04 2010 - 02:28
Sata 3 i USB 3.0... zastanawiałem się nad tym, w końcu wybrałem tańszy model... nie można mieć wszystkiego. Najważniejsze, że komputer już jest, działa pięknie na dwóch monitorach, a ponieważ przesiadam się z 4-letniego laptopa, to jestem wręcz oszołomiony
14 04 2010 - 13:10
Dzięki wielkie za pomoc, zdecydowałem się na zestaw (1),ale z tą płytą ASUSA. Z ceny też trochę spuścili, jak im wykazałem, jak mają drogo, poza tym zapomniałem odjąć od ceny koszt Windowsa 7, więc nie przepłacam aż tak...
13 04 2010 - 17:23
Dzięki...
a wracając do płyty głównej, i Asus M4785TD(...), i MSI 785G(...) mają jak widzę zintegrowaną grafikę, czy mi się to na coś przyda, skoro będę miał osobna kartę graficzną? (może np. podłączyć drugi monitor do drugiej karty? ale Radeony 5770 mają przecież dwa wyjścia...)
a wracając do płyty głównej, i Asus M4785TD(...), i MSI 785G(...) mają jak widzę zintegrowaną grafikę, czy mi się to na coś przyda, skoro będę miał osobna kartę graficzną? (może np. podłączyć drugi monitor do drugiej karty? ale Radeony 5770 mają przecież dwa wyjścia...)
13 04 2010 - 16:58
No wiem, troch przepłacam... jak sobie wrzucam w ceneo poszczególne elementy, to na każdym po parędziesiąt PLN można oszczędzić... parę procent jeszcze starguję, albo może się złamię, i kupię przez sieć... ale cenę na razie zostawmy, najważniejsze, czy ten zestaw ma sens (te 500 W będzie ok? gość mnie w drugim sklepie straszył, że przy tej grafice może nie wystarczać przy niektórych grach...)
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: piotkap
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość