Skocz do zawartości

pietrach

OFFLINE Ostatnio: 30 03 2012 20:43
-----

Moje posty

W temacie: Po załadowaniu Windows monitor gaśnie.

24 06 2010 - 20:25

http://www.aukcjoner.pl/gallery/002776285-.html

Chyba dam sobie spokój, nie wiele warta ta karta.
Jak by ktoś chcial to moge wystawic na allegro. Mam jeszcze geforce fx 5500 z pasami, 2 kondensatory do wymiany i radeon 9200 - martwa

W temacie: Problem z antywirusem AVAST

22 06 2010 - 19:07

Po co wydawać pieniądze, avast jest dobry i darmowy.

//tylko Ci się wydaje że jest dobry, bo mało co wykrywa..Bardzo dużo rzeczy Ci wchodzi i nawet o tym nie wiesz. :48322705:

W temacie: Laptop Extensa 5230 sterowniki

22 06 2010 - 19:05

z tej pierwszej to zależy co Ci jest potrzebne. Ustawiasz sobie na jaki system. Na pewno do chipsetu, grafiki, audio. Jest ich sporo ponieważ ten model był wyposażany w użadzenia równych producentów:( Nie wiedomo do końca jakiej firmy masz np karte WiFi. Z tego względu pobierasz wszystkie sterowniki od WiFi i po szukasz sterownika w folderach które ściągnołeś. Któryś napewno łapnie. TouchPad nie wymaga sterowników. Też mam acera z tym że aspire 5110 i do WIFi musiałem ściągnąc 2 stery i próbowac który łapnie. Do grafiki masz aż 3 producentów sterowniki. By się nie męczyć szukaniem odpowiedniego spójż na okolice dołu klawiatury. powinna byc nalepka z informacją jaka grafikę posiadamy. Do WIFI masz az 5 producentów sterowniki:( CardReader to jest czytnik kart. Gdyby coś mial problemy to pisz tutaj lub na gg. 11111870

W temacie: płyta głowna k7vta3 v 6.0 brak dzwieku

20 06 2010 - 11:18

Problem już rozwiązałem. Ale dzieki za zainteresowanie. Miałem akurat inna płytę ASUSA i na niej jest tez dziwny chip, cyba via i jest również piny do przedniego panelu w którym to sa 2 zworki. Dożucam zdjęcie. Wystarczyło identycznie wstawic zworki w K7vta3 w pinach od fp i dzwiek jest na tylnym panelu:) Płyte miałem z niepewnego żródła i nie maiala tych zworek, oze kos usunol. Nigdy sie nie spodkalem z tym że te zworki musza być, zawsze po instalacji serowników dzwiek był. Poatrzyłem po forach i duzo jest podobnych przypadków do mojego. Wystarczy zmasowac piny i gra:) Tak dla wiadomości innych. Ktos cos pisal o tym ze trzeba zworki włożyć, ale nie wiedziałem gdzie i jak. Normalnie bez zworek dzwiek idzie na przedni nie podłaączony panel, jak sie zworki włozy to idze na tył.

[uwaga=sebastian10394]
Problem został rozwiązany. Temat zamykam
[/uwaga]

W temacie: płyta głowna k7vta3 v 6.0 brak dzwieku

18 06 2010 - 23:24

czyli jaki. Wgrałem jakis vinyl i nic. rekomendowany to 3.50b wgrywałem jeszcze a i nic. Stery AC 97 realteka, c-media itp nie pasuja. Instalowałem i sa koło audio wykrzykniki.