Piotrek
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: nosorozecbubu
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 3
- Odwiedzin: 483
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows Vista
0
Neutralna
Moje tematy
Toshiba Satellite A300 15J
02 09 2008 - 20:35
Witam
Próbuję znaleźć odpowiedź na mój problem już od kilku godzin, jednak niczego nie znalazłem - mam nadzieję że temat się nie powtórzy. Mam mały problem z laptopem tzn. laptop posiada multimedialne przyciski do włączania odtwarzacza Windows Media Player, włączania muzyki itp. Laptop posiadam od kilku dni i do tej pory wszystko dobrze chodziło. Teraz jednak po wciśnięciu przycisku wł./wył. podświetlenia tychże przycisków nic się nie dzieje. Wcześniej chodziło wszystko ok. Oprócz tego przestały teraz działać przyciski służące do obsługi WMPlayera. Po dotknięciu przycisków zostają na sekundę podświetlone, jednak nic się nie uruchamia. Być może poknociłem gdzieś coś w ustawieniach Toshiby, bo próbuję dotrzeć do wszystkich funkcji tego laptopa, jednak nie mam zielonego pojęcia co takiego mogłem zmienić. Przegrzebałem całe oprogramowanie Toshiby jednak nie ma tam zbyt wielu ustawień (praktycznie możliwe jest tylko ustawienie czy przyciski te mają być podświetlone czy też nie). Nie jest to jakiś straszny problem, nie korzystam z tych przycisków aż tak często, jednak chciałbym, żeby wszystko sprawnie działało, skoro sam laptop kupiłem kilka dni temu
Jeżeli nie macie pomysłu co może być powodem, albo jak te ustawienie zmienić, to może wiecie jak ustawić wszystkie ustawienia tego laptopa na domyśle, tzn. fabryczne? Chodzi mi konkretnie o oprogramowanie Toshiby. Nie mam zamiaru stawiać systemu na nowo albo coś w tym stylu. Mam nadzieję, że ktoś będzie miał jakiś pomysł
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Piotrek
Piotrek
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: nosorozecbubu
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość