Skocz do zawartości

nosorozecbubu

OFFLINE Ostatnio: 02 09 2008 22:00
-----

Moje posty

W temacie: Toshiba Satellite A300 15J

02 09 2008 - 21:39

Toshiba Satellite A300 PSAJ4E - Windows Vista. :)

PS.

Teraz widzę, że przyciski play, stop itd. działają, ale tylko gdy włączę WMP i włączę normalnie piosenkę. Wcześniej działało to w ten sposób, że wszytsko z klawiatury uruchamiałem - przy pomocy tych przycisków mogłem włączyć WMP i utwory. Podświetlenie oczywiście dalej nie działa.

PS2.

Przeczytałem całą instrukcję użytkownika chyba z 5 razy, przeglądałem wszytskie funkcje w kombinacji Fn + F... i niczego takiego tam nie ma.

------------------------------

Niestety - zainstalowałem ten programik, który teoretycznie jest pod XP, jednak nie chce się nawet uruchomić, również po ustawieniu trybu zgodności. Zadzwonię do Toshiby albo zainstaluję od nowa oprogramowanie :/

Dzięki za pomoc :) Nie zawracam Ci już dłużej głowy :) Pozdrawiam

W temacie: Toshiba Satellite A300 15J

02 09 2008 - 21:10

Na stronie Toshiby generalnie są sterowniki do wszystkich laptopów, jednak nie mam pojęcia jak to nazwać - wszystkie sterowniki są opisane po angielsku, więc "podświetlanych przycisków multimedialnych" na tej liście raczej nie znajdę :) Szukałem czegoś co odwzorowywałoby mniej więcej polską nazwę lub sugerowało, że o te przyciski chodzi jednak nic takiego nie znalazłem. Do laptopa żadnych dysków nie dostałem - Toshiba najwyraźniej wychodzi z założenia, że wystarczy Recovery Disk na twardym dysku. tzn. wypalam sam sobie płytkę, dzięki której zawsze będę mógł przywrócić całe oprogramowanie do stanu poczatkowego. Jednak obawiam się, ze to się będzie wiązało z postawieniem całego systemu na nowo, a na to nie mam czasu, nerwów i ochoty :) Zresztą nawet tej płytki nie wypalę bo nie mam teraz pustych płytek DVD. Co do infolini Toshiby to oni podają kontakt do serwisów Toshiby w Polsce, no ale telefon do serwisu uznaję za ostateczność - nie lubię komuś głowy zawracać, jeżeli sam teoretycznie mogę znaleźć odpowiedź, chociaż narazie z marnym skutkiem :/ Być może się skończy na nowo postawionym systemie ;) Dzięki za odpowiedź :)