:banana:Tak jak w opisie podałem Taniej nie znajdziecie nigdzie inndziej D.png To jest oferta na to forum. Możliwe tranzakcje przez allegro lecz cena wzrasta o 1zł z powodu prowizji jakie sa na serwisie allegro koszt przesyłki jest to 5zł ubezpieczona oczywiscie zamówienia prosze kierowac na pw link do aukcji podam za pare chwil
Na pytania odpowidama także pod nr gg 1516726
http://www.allegro.pl/item304758802_nowe_k..._gwr_5_lat.html
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Tematy: magu7
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 11
- Odwiedzin: 958
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje tematy
[Sprzedam] M2 512 - gwarancja 5 Lat
29 01 2008 - 17:04
[AMD] gdzie Uciekły Durony
21 01 2008 - 01:37
Odnośnie mojego pytania dzie podziały sie durony które były tanie a zarazem były porównywalne z Athlonami i Pentiumami podbiły rynek cena i wydajnościa ich maxymalny zegar jak sie nie myle to 1,8GHZ ale czemu nie ma kontynuacji przecież sprawdziły sie czy może wycofano je z powodu mało nie wykończenia tych 2 marek ?? Dlaczego odeszły w nie pamieć z takimi cenami i wydajnosciami mogli by dzisaj zamiast intela być prockiem amd który pokazuje nowe odkrycia i zegary oraz wiecej rdzeni na jednej płytce co tak naprawde sie stało jesli macie coś do dodania prosze o pisanie w tym temacie bo dlamnie to jest nie zrozumiałem. Mam jeszcze z 2002r artykuły o duronach jak to podbijaja rynek cena i wydajnoscia artykuły z ETERA
[Sprzedam] Pamieci SDRam od 128-512 mb
21 01 2008 - 01:05
Zbieram zamówienia na pamięci Sdram hurt lub detal
Detal.
128-9zł
256-25zł
512-jak na razie nie ma może coś bliżej 10 lutego
Hurtowe ceny zaczynają sie od minimum 10szt. Wybranej pojemności pamięci są niższe jak to bywa w hurcie niż detalu.
Pochodzą z rozbiórek pc są w 100% sprawne. W większości sa to firmówki. Jest możliwość także nabycia Procesorów typu durony athlony celerony itp. Także starsze karty graficzne jeżeli są osoby zainteresowane hurt lub detal zapraszam na pw możliwość gdy towar dotrze z finalizowania tranzakcję poprzez allegro lub osobiście. Osobiście na podkarpaciu w miejscowości Lesko. A przez allegro przez przed wpłate. Ceny innych podzespołów do negocjacji.
Detal.
128-9zł
256-25zł
512-jak na razie nie ma może coś bliżej 10 lutego
Hurtowe ceny zaczynają sie od minimum 10szt. Wybranej pojemności pamięci są niższe jak to bywa w hurcie niż detalu.
Pochodzą z rozbiórek pc są w 100% sprawne. W większości sa to firmówki. Jest możliwość także nabycia Procesorów typu durony athlony celerony itp. Także starsze karty graficzne jeżeli są osoby zainteresowane hurt lub detal zapraszam na pw możliwość gdy towar dotrze z finalizowania tranzakcję poprzez allegro lub osobiście. Osobiście na podkarpaciu w miejscowości Lesko. A przez allegro przez przed wpłate. Ceny innych podzespołów do negocjacji.
[Sprzedam] Dyski Twarde HDD od20-80GB
21 01 2008 - 00:56
Zbieram zamówienia na dyski od 20 do 80Gb
Ceny za 20GB - 35zł
Cena za 40GB - 45z
Cena za 60-80Gb jak na razie nie ma ich na stanie
Są to dyski po rozbiórkach pc najbliższa dostawa to 10 Luty
Jeśli chodzi o hurt istnieje taka możliwość lecz to zależy ile części z pc będą dysponował hurt z 50% przedpłata możliwość z finalizowania przez allegro.
Ceny za 20GB - 35zł
Cena za 40GB - 45z
Cena za 60-80Gb jak na razie nie ma ich na stanie
Są to dyski po rozbiórkach pc najbliższa dostawa to 10 Luty
Jeśli chodzi o hurt istnieje taka możliwość lecz to zależy ile części z pc będą dysponował hurt z 50% przedpłata możliwość z finalizowania przez allegro.
O co chodzi z tymi cl?
20 01 2008 - 23:46
Jak w temacie chce poskłądać sobie przyzwoitego pc żeby sobie przez 3-4 lata nanim popykać i teraz czas na wybur ramów ale żeby je wybrac musze pogłebić sie w temat mam takie odnośnie ramów pytanie o co biega z tymi CL5 CL6 ??? bo nic nie czaje a pozatym mam zamiar sie zdecydować albo na partyjoty albo na ocz lub gela myślałe zeby wziasć 2*2GB chyba ze przyzwoita cena była by za kość 4GB
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Tematy: magu7
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość