- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: magu7
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 11
- Odwiedzin: 958
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
0
Neutralna
Moje posty
W temacie: [AMD] gdzie Uciekły Durony
23 01 2008 - 12:18
To nie mozliwe to barachło a druon naprawde miał klase jeśli ktoś pamieta jeszcze to przecież on mogły wyprzeć całkowicie ath;lony z rynku były tak samo wydajne a zarazem tanie dlaczego semprony ??? nie rozumie przeciez semprony mozna porównywac z celeronami a nie athlonami czy pentiumami??
W temacie: Komp do 4000
21 01 2008 - 12:30
nie bierz palita 8800gt weśl lepiej juz BFG lub Asusa masz kupe szmalu na yo ale czemu nie kupisz taniej w sklepach ma allegro sa tańsze w cenie tego dysku tez sie nie zgadzam segat 500gb 32/s za370zł oszczedzisz to na karte a jeszcze jedno co do ramów weś gela lub patryjota 4gb dragona jest w cenie 360zł co do poprzedników sie zgodze z nagrywarka
W temacie: Optymalny sprzet za maks 3500 PLN - do oceny
21 01 2008 - 02:39
proponował bym ci wziaść 500gb segata ale 32mb/s 370zł a szybszya 40zł różnicy z kartą no nie wiem mógł bys cenowo wybierać miedzy radkeim 3870 a gf8800gt wybrał bym radka ma juz dd4 przyda sie dalszej przyszłości zapewne i zainwestuj w porcka e84000 cena koło650 jak sie nie myle
W temacie: Firefox vs Internet Explorer
21 01 2008 - 02:11
OLES I tu sie nie zgodze z toba co do IE wcale nie jest gotowa do pracy i tak tzreba dodtaki sciagac tak jak maszyne java czy inne [beeep]erele to tylko zmiany wizulane dlamie nic wiecje nie oczarowała mnie niczym 7 bo to wszytko znamy z FF lub opery widze ze bronisz jak wilk IE ale co z tego jak przez zintegrowana przegladarke z windowsem jest zagrożenie własnie obszaru systemowego troche z tego jaże i wiem ze zarazżenie bedzie szybsze od IE niż FF bo jak juz to FF jest atak a nie całego systemu co do tego ze IE jest spuźniona w rozwoju nie ma nic do podkreślania bo to juz wydedukowane jest Microsoft łoży nie na IE tylko na nowe systemy a to błąd teraz jest wiek internetu jesli nie zmienia swojego nastawienia gwarantuje ze z IE bedziesz coraz mniej ludzi kozystać co do czasu od włacznie a to czego sie spodziewasz FF jest osobnym programem a nie zintegrowana jednoscia z Windowsem a co do tego ze konsola w linuxie była puxniej niz w DOsie to sa podstawy a z czegos musi cos powstać wiec to zadna nowośc tyle ze IE ockną sie po 2-3 latach jak było takie rozwiazania wprowadzone w FF lub operze wiec oczym muówimy tu jest zerżniecie tylko wizualnego podejscia do sprawy niby wielka korporacja a wielkie g robia nie potrafia sobie poradzic z dziurami a FF znaleziono oczywiście dziure ale jaki sztab ludzi stoi za IE a jaki FF wiec nic dodac nic ująć nie potrafia poradzic sobie z prostymi błędami oni wola siedziec do góry brzuchami i palic cygara za ich cieżko spedzone chwile prze monitorami bo i tak nic nie roba jak widac rozwiazaania w IE nie daja nic nowego a mamy już 4 rdzenie pracujac nad zwiekszeniem liczby i 45mm na 4 rdzenie no ale Microsoft stoi w miejscu i sie nawet cofie w rozwoju nawet przykład Visty daje duzo do zrozumienia ile pozera pamieci a ile nerwów
Tp tyle odemnie jeśli pisze coś źle a wątpie prosze o sprostowanie ale kogos kto jest w temacie a nie lola co mysli ze ma neo i IE i śiweci bo ma 5kawałków w kieszni i sie lami
Tp tyle odemnie jeśli pisze coś źle a wątpie prosze o sprostowanie ale kogos kto jest w temacie a nie lola co mysli ze ma neo i IE i śiweci bo ma 5kawałków w kieszni i sie lami
W temacie: [Sprzedam] Telefony prosto z hurtowni NOWE!
20 01 2008 - 23:52
jutro bede dzwonił do nich wiec sie upewnie czy sa ale mysle ze powinny byc ale jak nie bedzie to beda inne kolory
Ale PODKREŚLE SA NA GWARANCJI KTÓRA DAJE PRODUCENT zależna długośc gwar od producenta z tego co mi widaomo nokia ma zejść z 24 na 12 a czy juz tak sie ztało nie wiem bede musiał sie dowiedzieć :] Jeśli beda jakieś pytania lub sugestie prosze pisac sa to nowe telefony posiadam także uzywane ale jeśli chodzi o hurt to praktycznie nowe tylko używane raczje sa szt. zależy ile kto ma do sprzedania :] Jest możliwy także odbiór osobisty na Podkarpaciu w Lesku lecz czy tak czy tak przedpłata jest wymagana bo importuje z hurtowni :] mysle ze wyjaśnione wszytskie kwestie sa co do Nówek
Ale PODKREŚLE SA NA GWARANCJI KTÓRA DAJE PRODUCENT zależna długośc gwar od producenta z tego co mi widaomo nokia ma zejść z 24 na 12 a czy juz tak sie ztało nie wiem bede musiał sie dowiedzieć :] Jeśli beda jakieś pytania lub sugestie prosze pisac sa to nowe telefony posiadam także uzywane ale jeśli chodzi o hurt to praktycznie nowe tylko używane raczje sa szt. zależy ile kto ma do sprzedania :] Jest możliwy także odbiór osobisty na Podkarpaciu w Lesku lecz czy tak czy tak przedpłata jest wymagana bo importuje z hurtowni :] mysle ze wyjaśnione wszytskie kwestie sa co do Nówek
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: magu7
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość