Skocz do zawartości

luk_kos

OFFLINE Ostatnio: 03 05 2007 15:23
-----

Moje tematy

Problem z pocztą

04 04 2007 - 16:55

Witam.
Otoz mam problem moze troche nietypowy, ale jak dla mnie powazny.Z jakis tydz. temu zakupilem laptopa z systemem Vista, pracuje w domu w internecie,gdzie wysylam dosc sporo e-maili poprzez odpisywanie itp. ,bardzo czesto korzystalem z juz gotowych odnosnikow z adresami poczt elektronicznych, lecz teraz mam dosc powazny problem, poniewaz w ten sposob nie moge za nic otworzyc skrzynki nadawczej zainstalowanej juz w/w systemie Vista, ukazuje mi sie taka informacja "Nie mozna wykonac tej operacji, poniewaz domyslny klient poczty elektronicznej nie jest prawidlowo zainstalowany" a do tego po kliknieciu OK, otwiera mi sie dosc spora ilosc pustych okien IE. Wedlug mojej znajomosci systemow operacyjnych i ustawien poczt ect. jest wszystko dobrze, program pocztowy (Poczta systemu Windows)jest ustawiony domyslnie jak i Grupy Dyskusyjne.Nie wiem co mam z tym zrobic.Prosze pomozcie.Pzdr

Przepraszam za zamieszanie, cudem sam doszedlem, ale pokaze to na podstawie screena dla przyszlych forumowiczow w razie gdyby ktos mial podobny problem.