- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: luk_kos
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 2
- Odwiedzin: 471
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
-
O mnie
-
GG
5069089
0
Neutralna
Znajomi
luk_kos nie posiada znajomych
Ostatnio byli
Brak ostatnio odwiedzających do wyświetlenia
Moje posty
W temacie: Znowu nietypowy problem :)
04 04 2007 - 16:01
Zainstaluj http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=2153&t=24 SMPlayer 0.3.0, i gra muzyka jak trza, tylko musisz zmienic w ustawieniach napisow,poniewaz nie bedziesz mial polskich znakow to: Opcje --> Ustawienia, zamiast "TTF font" zaznaczyć "Czcionka systemowa" , wybrać np. Arial , a w polu domyślne kodowanie napisów wybrać: Slavic/Central European Windows (cp1250). W angielskiej wersji odpowiednio: Options-->Preferences-->Subititles-->zaznacz System fonts-->Choose,wybierz Arial-->w Deafult subititle encoding,zaznaczyc Slavic/Central European Windows(cp1250).A i nie przejmuj sie ze (byc moze) bedzie troche wariowal po zastosowaniu powyzszych czynnosci,ale przejdzie mu, i jeszcze uwazaj bo potrafi od czasu do czasu podwojnie sie uruchomic film i bedziesz mial echo,ale poprostu zminimalizujesz jeden,a drugi wylaczysz.Wywal wszystkie poprzednie wersje odtwarzaczy.Jak chcesz zeby ten program czytal inne napisy,nie tylko o takiej samej nazwie,to poprostu w trakcie filmu wczytaj je za pomoca : najedz myszka na gore ekranu,pokaze sie pasek zadan,otworz subititles -->load-->zmien zamiast subititles (srt',sub') na all files, wtedy pokaza sie wszystkie pliki i kliknij poprostu te ktore chcesz odtworzyc.
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: luk_kos
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość