W kazdym razie problem rozwiązany, dziękuje za zainteresowanie tematem
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: jose65
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 4
- Odwiedzin: 1 569
- Tytuł: Nowy
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP Pro
0
Neutralna
Znajomi
jose65 nie posiada znajomych
Ostatnio byli
-
Gość
paź 24 2008 - 15:40
Moje posty
W temacie: Zawieszający się komputer
16 10 2008 - 07:19
zorganizowalem sobie GeForca 7600 GT włożyłem go w PCI-E i komputer znow nie chcial ruszyc...tzn system odpalal sie normalnie, bylo nawet słychac dzwiek powitalny z windy a na ekranie nadal nic i monitor w stanie stand-by... pewnie wyobrazacie sobie moją flustracje...Poprobowalem jeszcze 2 razy i wylaczylem komputer. Po paru godzinach sprobowalem ponownie, komp bez zadnych bipów alarmowych z plyty głównej ruszyl za 1 razem. Czy ktos potrafi to wytlumaczyc?? Czy to po prostu zlosliwosc rzeczy martwych 
W temacie: Zawieszający się komputer
14 10 2008 - 07:44
problemów ciąg dalszy, wykryłem chyba powód takiego zachowania komputera. Otwierając podgląd zdarzeń w zarządzaniu komputerem, zauważyłem alarmy przy procesach ati2mtag oraz ati2dvag. Wylączylem je jeszcze przed zawieszeniem i o dziwo komputer pochodził dłużej ( ok 30 min) po czym znow sie zawiesił. Więc istnieje duże prawdopodobieństwo że to wina sterowników do karty graficznej lub wadliwego działania samej karty. Obecnie komputer nie włacza się w ogóle, tzn monitor zachowuje się jak wyżej...
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: jose65
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość