Jeszcze raz
- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: gucio-san
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 16
- Odwiedzin: 1 043
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Grudzień 18, 1984
-
-
O mnie
-
GG
5923797
Moje posty
W temacie: Zasilacz nie sprawiający problemu
28 02 2008 - 21:49
Dzięki bardzo. Już drugi raz wpychasz mi się na posta
ale nie mam do Ciebie żadnej urazy. Fajnie, że przy okazji Chiefteca wskazałeś przypadkiem na ten właśnie model i sklep mieszczący się w Lublinie dzięki czemu obrócę w obie strony autkiem i będę mógł się cieszyć bezawaryjną pracą.
Jeszcze raz
Jeszcze raz
W temacie: Zasilacz nie sprawiający problemu
28 02 2008 - 14:17
Oj... coś myślę, że strzeliłem babola... Chyba raczej powinno być Na razie daję pole do popisu, ale myślałem o czymś od 80 zł...
W razie czego czekam na propozycje.
W razie czego czekam na propozycje.
W temacie: [ AMD Athlon ] XP
19 02 2008 - 13:10
Jotgie: może miałbyś rację... kiedy rozkręciłem wentylator od radiatora po stronie wewnętrznej był niźle upaćkany w 4-letnim kurzu. Być może to coś robiło..? Ale jak już wspominałem: lepiej teraz wymienić niż później starać się o płytę główną.
A tak poza tym: ten wentylatorek ma fajną budowę - wszędzie da się do niego dotrzeć, więc za jakiś czas szczoteczka do czyszczenia golarki mechanicznej, końcówka z miękkim włosiem i napieramy...
yahoo69: garage hardcore...
Ale zmyślne.
A tak poza tym: ten wentylatorek ma fajną budowę - wszędzie da się do niego dotrzeć, więc za jakiś czas szczoteczka do czyszczenia golarki mechanicznej, końcówka z miękkim włosiem i napieramy...
yahoo69: garage hardcore...
W temacie: Dlaczego wolno działa..?
19 02 2008 - 13:01
A może to wina małej pamięci RAM..? 512 MB to trochę przymało, co?
W temacie: Dlaczego wolno działa..?
18 02 2008 - 18:28
Podstawowy kanał IDE ma najbardziej pożądany jak się dowiedziałem: Ultra DMA tryb 6. W pomocniczym mam Ultra DMA tryb 2.
A jeśli chodzi o pracę bez 500GB to chodzi normalnie.
Zapytam się inaczej. Czy jeśli zamienię kontroler SATA na coś takiego <KLIK>, to czy problem może zniknąć?
I, najważniejsze, czy nie stracę na prędkości przesyłu danych? Bo muszę przyznać - śmiga z tym swoim 1.5 Gb/s...
A jeśli chodzi o pracę bez 500GB to chodzi normalnie.
Zapytam się inaczej. Czy jeśli zamienię kontroler SATA na coś takiego <KLIK>, to czy problem może zniknąć?
I, najważniejsze, czy nie stracę na prędkości przesyłu danych? Bo muszę przyznać - śmiga z tym swoim 1.5 Gb/s...
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: gucio-san
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość