Skocz do zawartości

grbuy

OFFLINE Ostatnio: 30 01 2009 03:44
-----

Moje posty

W temacie: Router vs Switch

26 01 2009 - 16:46

Aha spoko dzięki za odpowiedzi, usługodawca kiedyś mi mówił że mogę dzielić ten net nawet najzwyklejszym switchem, nawet kiedyś przy antenie montowali mi chyba jakiś router, jak net na nim chodził to nie pamiętam, ale się spalił po jakimś czasie i czy był lan też nie pamiętam, później siostra kupowała jakiegoś najtańszego switcha na allegro ale internet na nim mulił to pamiętam być może dlatego że za psie pieniądze, i nie próbowaliśmy na nim robić lana, ale to przeszłość, i teraz zmontowaliśmy mamie starego AMD ze szwagrem i chcieliśmy s powrotem podłączyć neta na 2 kompy, i z tej uwagi że net jest trochę lipny to chodzi o to żeby to funkcjonowało jak najlepiej, i żeby przy tym szło zrobić lana. No to chyba jednak wezmę tego routera a propo taki by spełniał moje wymogi??? http://www.allegro.pl/item529593021_pentag...ablowka_fv.html z góry dzięki wam za odpowiedzi! POZDRAWIAM!
w razie czego to internet odbieram anteną paraboliczną midi czy coś takiego ( http://www.strefainternetowa.com/zarow/index.html ) a i nie jest to raczej dsl

W temacie: STEROWNIKI DO RADEON 9550

22 01 2009 - 20:16

Dobra śmiga wszystko ok wielkie dzięki! pozdrawiam!

Dobra śmiga wszystko ok wielkie dzięki! pozdrawiam!

W temacie: STEROWNIKI DO RADEON 9550

22 01 2009 - 19:16

System XP 64 bitowy, mogą być byle działały, a pisałem o tych omegi bo czytałem po forach i ludzie chwalili że niby są wydajne, z góry dzięki, sprawdzę oby poszło ;-)

W temacie: AMD ATHLON PROBLEM

22 01 2009 - 12:51

chyba jednak pliki padły dałem rozruch z cd i tam wybrałem R żeby mi naprawiło skończyło naprawiać restart i po logowaniu do XP wysypały się 3 okienka jedno zapamiętałem że brak tam czegoś tam service.cośtam spróbuje machnąć formata, oby coś dało

No i pomogło!

W temacie: creative audigy ls audio sterowniki xp

06 01 2009 - 23:38

nie no spoko już jest ok można zamknąc temat ;-)