Skocz do zawartości

ebinx

OFFLINE Ostatnio: 11 07 2011 19:36
-----

Moje posty

W temacie: Odmowa dostępu do folderu

08 03 2011 - 02:29

Prawdopodobnie nie jest to folder a dowiazanie- taki link, czy skrót (shortcut) prowadzacy do innego folderu.

W temacie: Subiekt 4 - problem z drukarką

08 03 2011 - 02:22

Chlopie, ty masz problem nie z drukarka tylko ze wspolpraca drukarki ze Subiektem w wersji 4.
To jest wersja pod dosa!!!
Zamiast sie piepszyc i cudowac kup za 400zl wersje pod windowsa.
A jak czhcesz sie piepszyc to poczytaj o dosprn i kombinuj z ustawieniami drukarki po ustawieniu jezyka na polski (drukarke zproboj wybrac epsona jakas a jak nie bedzie dzialac to IBM- to nie sa zasty tu chodzi o penwe standardy)

W temacie: Spolszczenie Windows 7

08 03 2011 - 02:04

Z tego co mi powiedzieli (mam Windows 7 Home Premium) zeby miec wersje umozliwiajaca spolszzcenie menu itd musialbym kupic za prawie $200, czy £150 wersje Ultimate. Chore i nienormalne. Nawet z aktualizacja niektorych rzeczy jest problem bo 'mam Home Premium' prosze update do Ultimate, a co najmnie do Pro.
Ehh...

W temacie: Zmiana ustawień domyślnej lokacji instalacji programów

08 03 2011 - 02:00

Zgzdza sie. Sam przez to przechodzilem.
Pozatym nalezaloby taka zmiane robic na samym poczatku bez zinstalowanych jakichkolwiek programow.
Uzywalem kiedys czegos innego co 'udawalo' katalog, czy folder Program Files ale bylo tylko linkiem-> skrotem do folderu ktory byl wlasnie na D:

W temacie: 25GB przestrzeni dyskowej gratis dzięki MS SkyDrive

08 03 2011 - 01:55

Ciekawy jestem na ile jest to bezpieczne rozwiazanie pod katem stalosci uslugi.
Jak mam backup na dwoch dyskach zewnetrznych, to wiem ze ktorys mi zazdziala, jak mam na - no wlasnie gdzie i u kogo. Czy oni kimkolwiek sa (MS?) daja jakies gwarancje, czy nalezy to traktowac z przymruzeniem oka i nie dawac tam niczego co jak nam szlag bum to bedzie kiepsko...