Skocz do zawartości

dagdasamildanac

OFFLINE Ostatnio: 01 06 2008 00:36
-----

Moje tematy

Dobra w jaki sposob mozna sie skontaktowac z kims kto jest opowiedzialny za to forum? /...

31 05 2008 - 09:04

zostalem publicznie zniewazony ....
poza tym zostaly zlamane prawa tego fora przez jego moderatora
10% warna za uzywanie angielskiego jakies 5 wyrazow ....
w art1 jest mowa ze jezykiem ktorym mozna sie tu poslugiwac jes t
A) polski
:) angielski
nikt nie che mi tego wytlumaczyc - zero mozliwosci odwolania ani odpowiedzi
powiedzialem mam prawao jak kazdy uzytkownik internetu a tu normalnie jest meksyk wiec postaram sie zrobic co bede mogl Dołączona grafika!Dołączona grafika

hej mam szybkie pytanie dotyczace vista 64 oem

30 05 2008 - 17:55

sprzedarzy zainstalowany na kompie juz... a ja go dzisiaj dostalem e sklepu... poza tym jeszcze jakas tan certyfikat jest jakis zajechany..
poza tym chce sformatowac dysk z obecnym xp pro sp3 i z plytki odpalic instalke visty da sie tak???
pls o szybko odpowiedz :/
to jest windows vista home premium 64b oem software

mam zasilacz 350w i geforca 8800gs ktory wymaga 400w

30 05 2008 - 13:15

zasilacz hipro 350w
karta >> geforce 8800gs top 384

musze sie dowiedziec jaki zasilacz tzn ile mocy potrzeba do gf 8800gs top

28 05 2008 - 17:42

dotyczace co jest potrzebne zasilaczowi bo przecierz nie tylko moc w.
poza tym zmieniam ram z 2g na 4 (te statre to 512 x4 266mhz a nowe 1gb 677mhz)
czy waszym zdaniem potrzebna jest zmiana, bo taki podpowiadacz na stronce nvidi wogole ine ma modeli 8800gs a reszta 8800 potrzebuje min 400w...
prosze o odpowiedz

hej, mam problem z wyborem karty graficznej pod pci exp do 400 zet moze byc 500 :/

28 05 2008 - 13:00

hej wszystkim, takze zaczynam
musze zaznaczyc ze jest to dosc duz zmiana dla mnie >>> wiaze sie to
a) zmiana systemu operacyjnego na viste (dx10 :/)
;) dokupieniem ramu
c) prawdopodobnie zasialacz bo mam tylko 240 v ;)
d) karta graficzna >>> kupnem zmiana
e) mnostwem innych rzeczy ktorymi nie bede nikomu zawracal glowy :/

teraz podaje w gwoli jasnosci moja konfiguracje sprzetu >>>
procek >>> intel pentium D 940 (duo 2x 3.2, 2mb cache, 800mhz)
ram (tymczasowo) >>> 4 x 512 (266mhz lol nie wiedzialem co kupowalem) a zamierzam kupic kingstone na dual channel 2 x 2gb(2x1) pc 5300 677 5cl
plyta glowna (tu moj glowny niuans tzn nie wiem czy karta gfx pojdzie, to znaczy slyszalem ze plyta moze cos spalic albo nie dac rady?) >>> asustek emery 1.05 pci express x16 a zadnych info nie znalazlem nawet na stronie producenta :/
zasilacz >>> 240 v z tego co sie orientuje

to tak musze tu zaznaczyc ze w przyszlosci moge zmienic konfiguracje wlacznie z plyta glowna takze nie chcialbym zeby ta karta byla jakims bublem :/
poza tym chcialbym wiedziec co na tej plytce glownej pojdzie w maks cenie do 500 zet albo troche wiecej
a takze prosze o wszelkie inne propozycje >>> kart oczywiscie preferuje nvidie geforcy ...
i tak z gory zakladam ze chcialbym a by to smigalo niezle na AoC >>> glowny powod dlaczego robie to zmiane :/

aha i mam jeszcze jedno pytanie czy windows vista pojdzie mi instalka z biosu/bez systemu operacyjnego na pc ... tzn format : c a potem czy sie da go zainstalowac z na kompie ?

z gory dzieki >>> oczywiscie mam juz troche pomyslow ale wole posluchac rady specjalisty :/ najlepsza karta pod moja plytke glowna w granicy 500 zloty ( albo taniej :/ ) o to prosze

a wogole to ten komputer to jest ....
hp media center edition m7480
wiec nie wiem zabardzo co robic
prosze o pomoc

aha znalalem sobie cos >>> Radeon ale wlasnie - jest to radeon,
moglby mi ktos odpowiedziec na pytanie czy kwestia problemow ati zostala juz rozwiazana na w vista? i czy oplaca sie brac tego radeona
bo widze ze jest on calkiem niezly, nie podano ilosci shaderow i renderow .... i to jest niuans

pls niech ktos mi odpowie :/
i jeszcze jedno - czy radeon wpelni wspolpracuje, wydajnie i bez problemow z dx10 na vista?