Skocz do zawartości

dagdasamildanac

OFFLINE Ostatnio: 01 06 2008 00:36
-----

Moje posty

W temacie: Maksymalna rozbudowa komputera/Zakup nowego?

01 06 2008 - 00:36

lol dobra ludzie cale zycie spedziliscie z zamknietymi oczami, wiec nie zabierajcie zdania, gta4 w media markt od razu po wydaniu widzialem za 200 zet + jakis zestaw laduj i graj warty 50 wiec samo gta za 150 zloty tak drozej ... :/
wogole sie zastanow oczy ty mowisz ze nie oplaca sie kosoli kupic??? to w jakie ty chcesz gry grac na pc >>> conan ??? bo w gta to sie zabardzo na klawiaturze + myszce nie pogra...
poza tym kosola wcale nie jest droga i na normalnym pal tele da sie pograz ale min tak 20 cali :/
poza tym 360 to domowe centrum rozrywki ... odtwarzacz muzyki i takie tam i lepsza 1000 razy cacko od jakiego kolwiek koputear >> ma xbox-live
wiec prosze nie udzielac postow w stylu xbox 360 jest cieniki lepiej wziasc pc na pweno nie Dołączona grafika!
zawsze lepiej jest wziac konsole, wiecej czsu mniej problemow i 3 lata gwarancjii!Dołączona grafika
uwierz mi

W temacie: hej mam szybkie pytanie dotyczace vista 64 oem

30 05 2008 - 20:03

ok to po co to forum???
lol
poza tym nie chce mi sie zainstalowac z plytiki bo mowi ze mam jakis krytyczny blad i zeby nic nie zepsuc to mi przerywa instalke >>> chodzi o biosa
a biosa nie moge zainstalowac bo mowi ze nie spelnia wymagan czyli nie ma visty... oczywicie aktualizacji pod nia
wiec wie ktos moze co robic???

Przeglądam już kolejny Twój post i zastanawiam się ile masz lat i dlaczego masz problemy z formułowaniem zdań... (pomijam już fakt, że często Ci się capslock blokuje :)) Nawet nie wiadomo o co Ci chodzi. Piszesz lakonicznie i chyba nawet sam tego nie rozumiesz...

Ale na podstawie moich domysłów o co ci chodzi postaram Ci odpowiedzieć:

1) Kupiłeś wersje OEM - zwykle kupuje się ją z jakąś częścią (albo kompem) i tak powinno być. System jest legalny gdy ta część jest w kompie na którym jest ten system, w innym wypadku jest że tak powiem 'pół legalna'. Tzn. masz legala, aktywuje się, aktualizuje się i... na tym kończy się ta legalność...
W zupełności nie wiem o co ci chodzi że certyfikat jest 'zjechany', zatarty czy jak?

2)Tak da się tak zrobić - musisz zmienić kolejność bootowania w biosie. Najpierw bootuj z cd a potem z dysku. Wkładasz płytę do napędu i zachowujesz ustawienia biosu. Po restarcie vista zaczyna się instalować - nie rozumiesz? poszukaj w google, tak jest pełno porad na ten temat.

za to zakaladma ze tyj estes pelnoletnii taa... wszystkie tak maja
mega lol

W temacie: 2GB lub 4gb Ram DDR 400MHz albo szybszy

30 05 2008 - 12:48

a jestes pewny ze ci wejdzie te 4 czy tam 2 giga ?
tzn ja tez mialbym do sprzedania 4x 512 pc2-4200 ale nie wiem czy jestes zainteresowany
pamieci z mojego hapeka czyli pewnie dobre :/

a poza tym to moglbym je pusic za 70 zet + koszt przesylki
albo tylko 2 x 512 na ten dual channel jak chcesz za 30 + koszt wysylki

W temacie: Maksymalna rozbudowa komputera/Zakup nowego?

30 05 2008 - 09:03

MOIM ZDANIEM TO JUZ BYBYLO LEPIEJ XBOXA 360 SOBIE KUPIC :/ ELITE OFC
I JAKIS NIE DROGI NIEZLY TELE I WYMIATA, SZCZEGOLNIE GTA 4 POZA TYM ZERO PROBLEMOW Z FPS CZY CZYMS INNYM A GRAFA WYMIATA,
DO TEGO XBOX LIVE GDZIE SLYSZALEM ZE GIERA MA CALKIEM NIEZLY MULTIPLAYER, GAND WARS ITP
MIALEM KUPIC SE NA 360-TKE ALE SZKODA MI BYLO KASKI I KUPILEM ce AOC ZA 200 STOWKI TEZ TYLE ZA NA PECETA
ELITE DLATEGO ZE MA WSZYSTKO POD HDMI I LECI NA 1020i ALBO CUS TAM CZYLI NA NJWYZSZEJ ROZDZIELCZOSCI I HD OCZYWISCIE
MOIM ZDANIEM JEZELI SIE TAK NAPALIELS NA GTA 4 TO LEPIEJ WZIASC XBOXA - MOWIE CI

W temacie: Komputer do gier za ok. 2100

29 05 2008 - 22:07

kurde to niezle ja wczoraj zamowilem asusa 8800gs TOp 384ddr3 600/900/1700 bodajze za 340 zlty z wysylka, wiec nie wiem czy nie dalo by rady se pokombinowac i zrobic sli na takich dwoch... niz takiego sobbie 880gts .. :/
bo w sumie to nawet taki jeden jak moj wystarcza z taka konfiguracja mi sie wydaje, a wyzej i to i tak ci nie pojdzie nie z takim ramem ...
moja rade 2x asus 8800gs 384 w sli tyle ze znowu plyta inna... mialem kurcze z pcareny taki artykul z wydajnoscia i oglonie wszystkimi danymi kart i powiem szczerze ze ten moj asus nie odstawal prawie wogole od tych iincy 8800 a czasem i 9xxx tyle ze problem zaczynal sie jak szlo wyzej niz 1200-1028, wtedy roznica byla jakis 8-7 klatek alie i tak nisko na maks mial ze 12 moj ale w 1600-1200 wiec widzisz sam