Skocz do zawartości

czisaz

OFFLINE Ostatnio: 13 06 2012 22:03
-----

Moje tematy

Problem z instalacją Adobe Flash Player

20 05 2012 - 10:28

Witam, od pewnego czasu męcze się z flash player i jak na razie wygrywa.. Prosiłbym o pomoc.

Problem wygląda w ten sposób odpalam YT wyskakuje komunikat ze musze zainstalować wtyczke adobe flash player aby oglądać filmiki wiec klikam instaluj brakujące wtyczki na stronie

(gdzie mi polecają) wyszukuje wtyczkę zaczyna instalowac i wyskakuje błąd:

"Nie znaleziono punktu wejścia procedury SetDllDirectoryW w bibliotece KERNEL32.dll."

Więc zaleca instalacje ręczną klikam w to pobieram plik a potem kolejny błąd tym razem typu wysyłaj/nie wysyłaj raport o błędach pliku Adobe Flash Player Installer.

Pobieram flasha z różnych stron, róże wersje stare nowe nie działa (z włączoną przeglądarką z wyłączoną i z calkiem innymi przeglądarkami niż mozilla)... Próbowałem ściągać pliki uszkodzone z neta *.dll lecz jest ich multum i ciągle wyskakuje kolejny uszkodzony.. Próbowałem formatowania nawet instalowałem windowsa z innej płyty (dalej XP) i dalej to samo. Próbowałem naprawiania dysku, plików wieloma możliwymi programami i nic.. Co ciekawe przed formatem działały filmiki na YT lecz przycinały się myślałem że to z powodu syfu w komputerze więc poszedł format dlatego że jest łatwy szybki a na tym komputerze nie miałem już nic potrzebnego. Aktualnie uzywam 2 komputera ten jest tylko do YT, kzkgop, fb itp...

Co poradzicie?

Myślałem aby ściągnąć całą biblioteke do XP ale ciężko znaleźć i nie jestem pewien czy to coś rozwiążę i czy tak można.

Jeśli nie ten dział to wybaczcie ale przeszukałem całe forum i ten się nadał najbardziej.