Skocz do zawartości

czisaz

OFFLINE Ostatnio: 13 06 2012 22:03
-----

Moje posty

W temacie: Problem z instalacją Adobe Flash Player

27 05 2012 - 11:10

Dzięki za pomoc ale rozwiązałem problem sam dochodząc do wniosku że przed formatem działało a teraz nie wiec wina aktualizacji windowsa ^^ Pod latarnią najciemniej takie banalne że aż zbyt banalne rozwiązanie :E Tez z tego względu że wcześniej nie robiłem żadnych aktualizacji o których bym wiedział i zbiło mnie z tropu.

Dzięki za pomoc pozdrawiam.

W temacie: Problem z instalacją Adobe Flash Player

24 05 2012 - 09:33

Trochę odwiedzin przez te pare dni ale widzę że cięższa sprawa bo 0 odzewu dodam tyle ze doinstalowałem drugi system na innej partycji tak aby piki systemowe tego pierwotnego nie były używane podmieniłem plik kernel.dll bez żadnego problemu co mnie bardzo zdziwiło i wiedziałem że coś jest nie tak no i nie myliłem się. Po ponownym uruchomieniu komputera dochodzi do wyboru systemów akceptuje ten z podmienionym plikiem komputer myśli dobrą chwilę i uznaje że uruchomi się ponownie czyli nowy plik trochę tam zamieszał. Po kolejnej gafie już brakuje mi pomysłów.

Jak to jest możliwe że nawet gdy zainstalowałem inny system był ten sam błąd a wcześniej format całego dysku. Nie wydaje mi się aby bibliotek była w MBR dysku bo przecież mamy do niej dostęp no i mogłem ją zmienić wiec taka chora myśl odpada :E Wina chyba nie leży po stronie instalki windowsa lecz gdzies w jego otoczeniu.. ?

Mogłem edytować temat ale celowo tego nie zrobiłem aby temat był znowu jako nie przeczytany może ktoś go pominął a zna odpowiedz pozdrawiam :)