- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: burcik
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 8
- Odwiedzin: 543
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows XP
0
Neutralna
Znajomi
burcik nie posiada znajomych
Ostatnio byli
-
Gość
wrz 10 2008 - 19:51
Moje posty
W temacie: Instalacja/reinstalacja systemu Windows XP
16 09 2008 - 16:43
No zobaczymy, ale raczej to nic nie zmieni, jak nagram tylko obraz płyty - tak mi się wydaje.
14 09 2008 - 15:59
A czy mogę zgrać dane z płyty na dysk i nagrać w Nero jako dysk startowy?? I wtedy moja płyta będzie bootowalna??
10 09 2008 - 22:48
to on jakby zachowuje co wpisy w rejestrze?? Jak zawsze odbierałem kompa od gościa, który robił mi zawsze formata i jakieś tam inne programiki mi wrzucał to nigdy wcześniej zainstalowane programy nie chodziły mi, musiałem je od nowa zainstalować.
10 09 2008 - 19:33
Nie narzekam, doszedłem już do tego wcześniej, ze jest niebootująca. Ale skoro oferuje zainstalowanie systemu spod Windows'a i formatowanie dysku, to czemu nie robić tego spod Windows'a, są jakieś przeciwwskazania??
09 09 2008 - 23:16
1. <milczy>
2. mam dwa napędy, jeden niesprawny - dvd-rom, drugi sprawny - nagrywarka lite-on
A GParted się załadował, tylko nie wiedziałem co tam mam zrobić, czyli ta płyta to jakiś problem, bo GParted się normalnie załadował. Czyli on wykasuje mi wszystko z dysku łącznie z jakimiś ustawieniami w Windows'ie i wtedy przeprowadzić formata? No ale jak robisz formata i zainstalujesz nowego Windows'a to stare ustawienia się "ustawią" pozostaną?
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...;GParted+0.3.81
A czemu nie mogę przeprowadzić instalacji Windows'a na nowo spod Windows'a, tam też można sformatować dysk lub może nawet tylko jedną partycję?
2. mam dwa napędy, jeden niesprawny - dvd-rom, drugi sprawny - nagrywarka lite-on
A GParted się załadował, tylko nie wiedziałem co tam mam zrobić, czyli ta płyta to jakiś problem, bo GParted się normalnie załadował. Czyli on wykasuje mi wszystko z dysku łącznie z jakimiś ustawieniami w Windows'ie i wtedy przeprowadzić formata? No ale jak robisz formata i zainstalujesz nowego Windows'a to stare ustawienia się "ustawią" pozostaną?
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...;GParted+0.3.81
A czemu nie mogę przeprowadzić instalacji Windows'a na nowo spod Windows'a, tam też można sformatować dysk lub może nawet tylko jedną partycję?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: burcik
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość