Skocz do zawartości

buladag

OFFLINE Ostatnio: 27 03 2010 00:18
-----

Moje posty

W temacie: [Sprzedam]Części komputerowe - obudowa, płyty gł, nap...

26 03 2010 - 19:24

W kwestii cen innych części (jest tego sporo dlatego nie wypisuje wszystkiego) proszę o kontakt.

Co do parametrów trudno żebym opisywał każdy element z osobna, na zdjęciach wyraźnie widac model więc mozna stosowne informacje znaleźć w sieci.

Co do tego co napisałes to nawet nie skomentuje, bo kulturalny człowiek na poziomie może sobie robić co najwyżej żarty, a nie "jaja".

Uprzedzę pytanie, ja sobie żartów nie robię.

W temacie: Problem z obrazem - "krzaki" - karta graficzna?

21 03 2010 - 23:33

Artefakty pojawiają się od poczatku nawet na zimnym PC.

Co do temperatur to nawet nie pamiętam kiedy ostatnio w cokolwiek grałem, ale być może zamierzchłe wysokie temperatury dały jej radę a skutki wyszły teraz.

PS: wg. wskazań oprogramowania dołaczonego do karty temperatura tam pokazana zaraz po obciazeniu to było 120st kiedyś jak to sprawdzałem, ale co ciekawe było to wskazanie "dopuszczalne", oznaczone na zielono. :thumbsup:

W temacie: Problem z obrazem - "krzaki" - karta graficzna?

19 03 2010 - 23:54

Co byś nie robił to i tak shit.

Zdaję sobie z tego sprawę, niestety. :P

Zapuść Furmarka Stability Test i zanotuj najwyższą temperaturę.
Sprawdź czy wiatrak na karcie się kręci, jeśli to radiator - w czasie furmarka dotknij i sprawdź czy parzy.

nic nie widzę więc właczenie testu jest ciężko wykonalne.

Co do temp to karta zawsze dość mocno się grzała (ok. 50st przy normalnej pracy biurowej, do nawet 120st przy pełnym obciążeniu przez dłuższy czas.