Mam płytę główna MSI K7N2 Delta2 (MS-6570E) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, LAN), ale chciałbym ja zaopatrzyć w wydajniejszy procesor niż posiadam AMD Athlon XP, 1290 MHz (13 x 99), kosz nie gra roli. Zasilacz Tagan 480 W, nie wiem co jeszcze może być istotne do określenia wyboru procesora pod ta płytę. Proszę o jakąś pomoc w dobraniu procesora. Dziękuję
Ja z kolei mam problem z przywróceniem systemu do poprzedniego punktu przywracania. A mianowicie po całej procedurze przywrócenia jest komunikat, ze system nie został przywrócony do tej daty, która sobie wybrałem. Probowałem już 4 dat przywracania i zawsze to samo, czy może być to wina programu Ccleaner którym naprawiałem pliki rejestru (a w zasadzie ich usuniecie) ? Czy może muszę gdzieś to ustawić, aby móc przywracać system. Zrobiłem nowy punkt przywracania systemu i zainstalowałem i odinstalowalem mały nic nie znaczący program. Spróbowałem na nowo przywrócić system , ale to i tak nic nie dało, gdzie jest problem? W właściwościach systemu w zakładce Przywracanie Systemu są takie ustawienia: