- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: bobo160
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 21
- Odwiedzin: 1 030
- Tytuł: Początkujący
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
-
Kontakt
-
Mój adres w Internecie
http://
Moje posty
W temacie: [AMD Athlon] chlodzenie proca
30 12 2007 - 21:58
Po prostu sie wyłączy, musisz stopniowo podkrecac, i sprawdzaj cały czas temperaturę to ważne
W temacie: [AMD Athlon] Jaki procek do plyty MSI K7N2 Delta2 (MS-6570E) (5 PCI, 1 AGP,...
30 12 2007 - 03:51
Witam ponownie
Powiedz mi jak ci sie ta grafa Sparkle GeForce 8800GT spisuje, i czy ja podkręcałeś i czy nie ma zdanego problemu z podkręcaniem.
Bo z moja GeForce 6800 GS (512 MB) są problemy
Powiedz mi jak ci sie ta grafa Sparkle GeForce 8800GT spisuje, i czy ja podkręcałeś i czy nie ma zdanego problemu z podkręcaniem.
Bo z moja GeForce 6800 GS (512 MB) są problemy
W temacie: [AMD Athlon] Podkręcenie
28 12 2007 - 04:20
I to jest prawda2. W komputerze posiadam zasilacz 260V - i z tego co również słyszałem na tak małym zasilaczu lepiej sobie darować podkręcanie nawet o te 10%. Czy to prawda?
W temacie: [AMD Athlon] Jaki procek do plyty MSI K7N2 Delta2 (MS-6570E) (5 PCI, 1 AGP,...
27 12 2007 - 16:12
Czytałem na innych forach ze miejsca minimum od procesora musi być 15 cm. u mnie jest 16 cm, a od płyty mam 17,5 cm. wiec powinien sie zmieścić spokojnie
a co ze slotami do pamięci, czytałem ze zasłoni jeden slot, tylko teraz nie pamiętam czy na tej płycie czy to było na innej.
Czy ty zamawiałeś tego Scythe Ninja z wentylatorem czy bez?, bo słyszałem ze mozna dokupić cichszy wentyl fandera 120 mm, a z tego co widzę po sygnaturce u ciebie to jest Scythe Ninja Plus rev.B tz. z wentylem oryginalnym.
A i jeszcze jedno ile ta karta graficzna ma poboru napięcia a Watach bo nie wiem czy mój Tagan 480 W da rade całemu sprzętowi?
Czy ty zamawiałeś tego Scythe Ninja z wentylatorem czy bez?, bo słyszałem ze mozna dokupić cichszy wentyl fandera 120 mm, a z tego co widzę po sygnaturce u ciebie to jest Scythe Ninja Plus rev.B tz. z wentylem oryginalnym.
A i jeszcze jedno ile ta karta graficzna ma poboru napięcia a Watach bo nie wiem czy mój Tagan 480 W da rade całemu sprzętowi?
26 12 2007 - 20:20
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: bobo160
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość