Skocz do zawartości

atento

OFFLINE Ostatnio: 05 01 2008 20:04
-----

Moje posty

W temacie: blad crc

05 01 2008 - 19:40

tez nic wlasnie niedaje... nawet plik ktory sie odrazu instaluje nie odpala...

a sciagnij jakis plik ktory nie jest spakowany lub samo rozpakowujacy sie np pcmarka2005 tak zeby mial z 50M jesli sie nie otworzy to modem walniety czasami tak sie tez dzieje ,gdy masz slaby modem (slaba korekcja bledow) i jednoczesnie daleko od puchy :D

W temacie: Komputer się nie uruchamia/zawiesza

03 01 2008 - 11:22

wszystkie kondensatory są płaskie :/ ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? może to wina baterii?pomocy!Dołączona grafika

Daj spokoj tej bateri :P
mozesz ja wyjac i poszukac zworki do resetu biosa

moga byc dwie jedna do zabezpieczenia przed resetem druga do resetowania pierwsza przewaznie BIOS WP wystarczy wyjac .Druga CLR zwierasz i wlaczas kompa lub wlaczas a pozniej zwierasz jak nie pomoze i probowales wkladac inne pamieci i tez nie pomoglo wywal plyte

W temacie: [INTEL] Problem z podkręcaniem

31 12 2007 - 21:45

Celeron 420 mala wydajnosc nie ma sensu krencic :P

W temacie: Problem z artefaktami

31 12 2007 - 21:44

zmniejsz taktowanie pci badz jesli kreciles procka powroc do pierwotnych ustawien i napisz czy nadal sie to objawia :P hmm to raczej nie artefakty przetaktowania pamieci :P moze karta uszkodzona wyglada jak bys przetaktowal i uklad w procku karty nie daje rady z cieniowaniem ?;) jesli zacina sie w 3dmarku 2003 na cieniowaniu i masz standardowe ustawienia to karta padla przez przetaktowanie ;)

W temacie: [INTEL] Intel CORE 2 DUO 3,00GHz czy Intel CORE 2 QUAD2,4?

31 12 2007 - 21:37

Spora część osób pisze tylko - nie wykorzystasz itd...
Jeśli cena jest podobna, a po podkręceniu lepszy - to nie rozumie czemu go nie brać.
Ja to widze tak - że patrzą na to jak na zbędny bajer, którego i tak się nie wykorzysta (ale część gier już wykorzystuje nawet 4 rdzenie i to tylko mała część gier na tą chwilę?), ale skoro się nie przepłaca to chyba można "zainwestować" w coś takiego. Wywodzi się to z tego, że ten Quad był strasznie drogi, czy coś takiego?

Co Wy o tym?

do gier wystarczy p4ht :P nawet nie ogranicza tak jak pisza karty ;) ja bym wziol E6750 po co przeplacac ale jesli masz p4 ht lub pentium d to nie warto lepiej kupic odpowiednia plyte :P