Cześć,
Stworzyłem koncepcję strony internetowej, przy której pomysł na Google, Onet, czy nawet Microsoft to dziecinna i śmieszna igraszka. Na pomysł mam sponsora, który będzie w przyszłości brał 10% udziału po zwróceniu jego kosztów. Dyskutuję z pewną osobą na temat tego przedsięwzięcia, aby zajął się tym od strony organizacyjnej (pozyskiwanie funduszy z Unii, organizacja i zarządzanie firmy). Firma byłaby w Brzegu Dolnym, to jest pod Wrocławiem. Na początek potrzebuję trzech geniuszy informatycznych, którzy będą dostawać pewną pensję rzędu 2.000 PLN miesięcznie i gwarantowany udział w zyskach rzędu 3% każdy, chyba że się zwolnią, albo nie przedłużymy im umowy po okresie próbnym, bo się nie sprawdzą. Nie zależy mi za bardzo, aby kogoś wykiwać, ale potrzebuję prawdziwych fachurów, którzy od początku to stworzą i będą znali wszystko od podszewki. Kiedy firma osiągnie krocie, zatrudnimy na standardowych warunkach innych informatyków, którymi zarządzać będą ci pierwsi.
Nie mogę zdradzić na czym polega ten pomysł, ale powiem, że jest genialny jak nic na świecie. Będziemy decydować o przyroście gospodarczym i postępie światowym, a dzięki inwestycjom zyskamy niewyobrażalny kapitał.
Nakłady nie są małe, ale sponsoruje je pewien pasjonat, który nie chce nic tu robić, tylko dać kasę i czerpać korzyści.
Strona jest unikalna i nie było, ani nie ma jeszcze tego typu strony na świecie, a genialnie wbija się we wszelkie potrzeby ludzkie.
Gwarantuję lokum.
Wszelkich zainteresowanych proszę o kontakt na telefon 517-306-123
aspagnito

Moja zawartość
Nie podano