Skocz do zawartości

anczigoloru

OFFLINE Ostatnio: 07 09 2007 01:10
-----

Moje posty

W temacie: Mysz USB zastyga aż do naciśnięcia klawisza

05 09 2007 - 18:36

już sprawdzałem, to nie wina myszy.

04 09 2007 - 00:53

Ehh... Nurek, jestem Ci bardzo wdzięczny :) Twoja podwodna rada okazała się cenniejsza niż się spodziewałem... Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale chwilowo wszystko zdaje się być znowu w normie - tablet wciąż chyba lekko się wiesza ale odblokowuje się bez pomocy klawiatury. Słowem cud  :rolleyes: :D Żeby było zabawniej, używanie myszy przez przejściówkę a klawiatury przez usb pomaga, a odwrotnie już nie. Mam nadzieję że tak już zostanie i że takie właśnie będzie szczęśliwe zakończeni
 tego koszmaru. 
Nie mniej jednak gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pomysły dla innych nieszczęśników z takim samym p
oblemem, którym przejściówka nie pomogła to byłoby super gdyby tu się pojawiły, bo ten temat w sieci praktycznie nie istnieje jeżeli nie liczyć jęków i wylanych łez.

A Ty Nurek, jak zajrzysz do Wrocławia, masz u mnie duuuuże piwo :mellow:

03 09 2007 - 12:31

dzięki za szybką odpowiedź. jeszcze nie próbowałem, ale takie rozwiązanie, nawet gdyby zadziałało, na dłuższą metę mi nie wystarczy bo korzystam też intensywnie z tabletu i on też
się zacina. 

Zapomniałem wspomnieć o zasilaczu - chieftec 320W nie pamiętam już modelu. Niedawno podłączyłem nowy dysk 320GB 7200 rpm, do tego jest jeszcze dysk WD 80GB 7200rpm i nagrywarka DVD Nec. Jednak muszę zaznaczyć że przez kilka dni po podłączeniu dysku i jego bardzo intensywnym użytkowaniu nie było żadnych problemów. Dopiero po zabawach z ramem i bateryjką zaczęła się masakra.

Sprawdziłem wszystkie porty usb jakie posiadam (6 sztuk). w każdym efekt jest taki sam.