- Forum komputerowe
- → Przeglądanie profilu: Posty: Tzeenth
Statystyki
- Grupa: Użytkownik
- Całość postów: 5
- Odwiedzin: 665
- Tytuł: Obserwator
- Urodziny: Data urodzin nie została podana
-
O mnie
-
Jaki posiadasz system operacyjny?
Windows
Moje posty
W temacie: HIS Radeon X1950 PRO (512 MB, AGP x8)
12 04 2008 - 21:37
Zareczam, ze nie zostaly spalone poniewaz wlasnie pracuje na tym komputerze a mam wymieniona tylko karte graficzna na inna
W temacie: Router nie przekazuje połączenia
12 04 2008 - 21:02
Jesli chcesz zmienic konfiguracje routera, to trzeba sobie wyczarowac instrukcje do urzadzenia i sprawdzic w jaki sposob da sie nim zarzadzac. Na 95% trzeba bedzie wpisac w przegladarce siakis adres IP zeby miec mozliwosc zalogowania sie do urzadzenia i dokonywania zman w konfiguracji. W instrukcji znadziesz tez login i haslo
P.S. Jesli chcesz przywrocic ustawienia fabryczne urzadzenia, to najprawdopodobniej z tylu znajdziesz magiczny przycisk reset
P.S. Jesli chcesz przywrocic ustawienia fabryczne urzadzenia, to najprawdopodobniej z tylu znajdziesz magiczny przycisk reset
W temacie: wzmocnić połączenie WiFi
12 04 2008 - 20:41
Czy mozesz dokladnie opisac wykonanie instalacji antenowej oraz konfiguracje sieci bezprzewodowej?
W temacie: HIS Radeon X1950 PRO (512 MB, AGP x8)
12 04 2008 - 20:22
Producent tego 400W zasilacza to firma Deer ("jelen"
) a model DR-B400ATX. Dostalem ten wynalazek razem z obudowa i przez kilka miesiecy sprawowal sie bez zarzutu pracujac z tym nieszczesnym HIS'em.
Jest jedna rzecz ktorej niestety nie ogarniam - jesli winowajca jest zasilacz to dlaczego nie padly inne podzespoly?
Jest jedna rzecz ktorej niestety nie ogarniam - jesli winowajca jest zasilacz to dlaczego nie padly inne podzespoly?
- Forum Komputerowe Tweaks.pl
- → Przeglądanie profilu: Posty: Tzeenth
- Polityka prywatności
- Szukaj
- Regulamin Forum ·

Moja zawartość