Witam moj problem wyglada nastepujaco: po zainstalowaniu windowsa wszystko dziala bez zarzutu dopoki nie zainstaluje sterownikow do karty graficznej po zainstalowaniu ich komputer sie zawiesza i po chwili sam restartuje (sprawdzalem juz 3 wersje sterownikow zawsze sie dzieje tak samo) te zawiasy kompa sa jak mam podlaczony dysk 80 gb...
Posiadam rowniez drugi dysk 20 gb i jak instaluje te same sterowniki do graficznej co na tym dysku 80 gb nie zawiesza sie komputer czyli to nie jest wina sterownikow moim zdaniem skoro na 20 gb dysku wszystko dziala bez zarzutu a gdy probuje zainstalowac sterowniki na tym dysku 80 gb komp sie zawiesza ..
Oczywiscie byl formatowany byly nawet tworzone partycje na nowo na tym 80 gb defragmentowalem go nie posiada zadnych bad sectorow itd po prostu komputer sie od niego wiesza jak probuje postawic na nim system wchodzi do windowsa wlaczam instalke grafiki wszystko sie instaluje bez problemowo restartuje sie komputer zeby zapisac zmiany itd Wchodzi do windowsa zawias i nawet czasem w awaryjnym juz nie chce wejsc to tez mnie dziwi...
Jezeli ktos wie co moze byc przyczyna tego to prosilbym o pomoc lub jakies rady bo chcialem miec tylko 80 gb dysk a nie system postawiony na 20 gb a 80 gb doczepione .. z gory dzieki za pomoc

Moja zawartość
Nie podano