Siemka
Mam taki problem ze swoim sprzętem... :/ Mam nadzieje że dacie rade mi pomuc.
Jakiś czas temu komputer nie chciał się uruchomić dalej niż do ekranu logowania po czym się restartował albo występowały inne problemy... Instalowałem od nowa windowsa po trzech dniach czasem dochodziło do tygodnia komputer znowu przestawał działać i występował ten sam problem co wcześniej. Miałem utworzone trzy partycje na kompie na C znajdował się windows, dysk D był zazwyczaj pusty i dysk E na nim było wszystko co mi szkoda usunąć 10gb muzy,filmy,fotki i inne [beeep]rele... Przy instalowaniu jak zwykle po błędzie windowsa usuwałem tylko dwie partycje C i D ponieważ szkoda mi było Muzy,filmów... z Dysku E, później tworzyłem ponownie te dwie skasowane partcje i instalowałem windowsa na C. W końcu jednak się wkurzyłem że musze tak instalować windowsa od nowa co kilka dni i skasowałem już wszyskie trzy partycje C,D i E(Podejrzewałem że może to być jakiś wirus właśnie na partycji E). Komputer działał dopuki go nie wyłonczyłem, po ponownym włączeniu się wkurzyłęm ale cóż spróbowałem zainstalować od nowa windowsa ale były jakieś komplikacje i windows nie działał poprawnie więc operacje instalacji powtórzyłem raz jeszcze komputer działał dwa dni i znowu kupa... Po zalogowaniu się windowsa jestem na pulpicie ikony widać ale nic nie moge zrobić bo komp się zawiesza w tej samej chwili co się pojawia pulpit czekam pare sekund i komputer się wyłancza i uruchamia sam ponownie ale przed ekranem logowania występuje jakiś błąd zaczynało się wyrazem Boot ... później chyba CD coś na F i przecinek i kolejna część zdania ...
Włąśnie siedze cały dzień przy tym kompie i mam tak zryty beret teraz że pewnie napisałęm wiele błędów i możliwe że będziecie mieli problemy żeby zrozumieć tą treść ale sądze że ktoś kto wie o co chodzi powinien to zrozumieć .
z góry dzięki
Sagi89

Moja zawartość
Nie podano