Skocz do zawartości

Sagi89

OFFLINE Ostatnio: 15 04 2007 14:45
-----

Moje posty

W temacie: Coś dziwnego się dzieje POMOCY

15 04 2007 - 14:12

Już wszystko działa niestety wiązało się to z kosztami 200zł za nowy dysk o pojemności 160GB WD Caviar.

Wcześniejsze problemy które, opisywałem poprzednio i prosiłem o pomoc związane było z błędami na dysku... próbowałem wszystkiego na koncu formatu za pomocą Wdclear (wyskoczył błąd) wcześniej próbowałem wszystkiego i WDClear upewnił mnie już na 100%.

Temat jak dla mnie Zamknięty :blink:

I Dzięki za wasze pomoce. :blink:

10 04 2007 - 14:34

Nie miałem jeszcze okazji być z dyskiem u znajomego przez co nie sprawdziłem czy to może być związane właśnie z tym urządzeniem...

Jednak możliwe że coś na to wskazuje ... myślałem że to mało istotne ale napisze. Przy tych opisanych wcześniej restartach komputera występuje takie trzy krotne leki stuknięcie jak by właśnie z dysku. Po tych stuknięciach komp się zawiesz i restartuje, więc można powiedzieć że dzięki nim wiem że zaraz się komp uruchomi ponownie ale już z błędem opisanym wcześniej.

08 04 2007 - 23:04

Spoczko jutro się wybiore do znajomego z dyskiem i się sprawdzi... A co masz na myśli Dogrywa ???

08 04 2007 - 22:23

Mam zainstalowanego SP2

08 04 2007 - 21:52

Sam tak właśnie myślałem że to mogą być jakieś nagłe spadki i skoki temperatury ale nie wiem jak to zmienić i jak to sprawdzić, nigdy nie miałem takich problemów a działam na tym kompie już ponad drugi rok.

Jak możesz to bardzo bym prosił o podanie mi jakiś inforamcji jak sprawdzić temp. lub co powoduj takie coś w moim kompie. I jak to naprawić?

Z Góry Dzięki.