Ostatnio stałem się posiadaczem starego subwoofera zapewne nieznanej firmy "network". Chciałbym podłączyć go do wieży która jest już podłączona do PC
Problem z podłączeniem SUBWOOFERA
Rozpoczęty przez
jajobajo
, 09 08 2008 13:57
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 09 08 2008 - 13:57
Witam!
Ostatnio stałem się posiadaczem starego subwoofera zapewne nieznanej firmy "network". Chciałbym podłączyć go do wieży która jest już podłączona do PC
. Wiem, że do niego musze podłączyć głośniki z wieży ale jak wieżę podłączyć w subwooferze są tylko dwa chinche (czyt. czincze) i w wieży też dwa ale zajęte poprzez połączenie do kompa. Czy da się jakoś to podłączyć?
Napisano 10 08 2008 - 22:26
sprobuj podlaczyc soobwoofer do wysc od glosnikow przy wiezy powinno dzialac. bo w koncu dzwiek musi skads do niego "wpadac"
Napisano 05 09 2008 - 20:08
Niewiem czy dobrze mówie jak źle to prosze poprawic. Spróbuj podpiąc wierze do suba przez kabel http://allegro.pl/item425959748_2rca_jack_...i_5m.html#photo 2 czincze do suba a jack do słuchawek może będzie działac.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych